Çubuk’ta bahar şenliği etkinlikleri yapıldı

Çubuk’taki Şehit Selahattin Şişman İlk ve Ortaokulu’nda bahar şenliği etkinlikleri yapıldı.

Çubuk’ta bahar şenliği etkinlikleri yapıldı

ANKARA (AA) - Çubuk’ta bahar sezonuna yönelik özel bir etkinlik gerçekleşti. Etkinlik kapsamında Çubuk’un Sünlü Mahallesi’nde Şehit Selahattin Şişman İlk ve Ortaokulu’nda bahar şenliğine yönelik aktiviteler yapıldı.

Sünlü Mahallesi'ndeki Şehit Selahattin Şişman İlk ve Ortaokulu’nun bahçesindeki etkinliğe Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç, protokol üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katılım gösterdi.

OKULU ŞEHİT BABASI CEMAL ŞİŞMAN YAPTIRDI

Çubuk’ta bahar şenliği etkinlikleri yapıldı

Etkinliğin açılışı konuşmasını gerçekleştiren Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, öğrencilerle bir araya gelmenin mutluluğunu dile getirirken, okulu yaptıran şehit babası Cemal Şişman’a yönelik şu duyguları paylaştı:

Çubuk’ta bahar şenliği etkinlikleri yapıldı - Resim : 2

"Cemal amcamıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Gençlerimiz, yavrularımız tüm yıl boyu emek verdiler. Okullarımız kapanmadan o yoğun geçen eğitim öğretim döneminin stresini atacaksınız inşallah. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum. Çok güzel bir şekilde hazırlanmışsınız. Emeğinize sağlık. Ben hepinize hayat boyu başarılar diliyorum.’’

Çubuk’ta bahar şenliği etkinlikleri yapıldı - Resim : 3

TİYATRO GÖSTERİLERİNDEN ŞİİR DİNLETİLERİNE

Şehit Selahattin Şişman İlk ve Ortaokulu’nda gerçekleşen bahar şenliği etkinliğinde, çeşitli yarışmalar yapılırken, halk oyunu ekibi de katılımcılara gösteri yaptı. Öğrenciler tarafından hazırlanan resim ve el sanatları ürünleri sergilendi, tiyatro gösterileri, şiir dinletileri ve mini konserle süren etkinlikte çeşitli ikramlar öğrenci ve diğer katılanlara sunuldu.

SONRAKİ HABER