Çubuk Belediyesi, Kent Meydanı projesi yapım çalışmalarına devam ediyor

Çubuk'un hem görsel olarak daha iyi bir görünüme kavuşması hem de vatandaşların merkezde ferah bir alana sahip olması adına başlatılan meydan yapım çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Yapılan çalışmalar vatandaşlardan da tam not alıyor.

Çubuk ilçesinin vatandaşlar ve belediye yönetiminin en çok rahatsız olduğu konuların başında ilçe merkezinde atıl bir şekilde bulunan polis lojmanları geliyordu. Yıllardır kullanılmayan bu alan ile ilgili geçtiğimiz günlerde adımlar atılmıştı. Yapılan ihale sonrasında kullanım dışı olan lojman binasının yıkımına başlanmıştı.

“BU ALAN GENİŞ BİR ALAN”

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş'ta vatandaşlardan gelen talep doğrusunda yapılan çalışmalar ile ilgili “Bu alan geniş bir alan, güzel bir alan, yıllardır atıl duran, herkes için bir tehlike oluşturan, ilçemiz açısından kötü bir görüntü olan alanın temizlenmesi ve buranın artık boş bir alan haline getirilerek kent meydanı projesi kapsamında bir başlangıç yapacağız” demişti.

Çubuk Belediyesi, Kent Meydanı projesi yapım çalışmalarına devam ediyor

Alınan karar doğrultusunda hızlı bir şekilde yıkım ve kent meydanı yapma çalışmasına başlayan Çubuk Belediyesi ekipleri söz konusu çalışma alanında bir otopark yaptı. Konu ile ilgili Çubuk Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada “Kent Meydanı Projesi Çalışmalarımız Aralıksız Devam Ediyor. Kent Meydanı projesi kapsamında yıkımı tamamlanan lojmanların bulunduğu alan yeniden düzenlenerek bir süreliğine otopark olarak kullanıma açıldı. Belediye olarak yeni mekanlar sunarak, ihtiyaçlara cevap veriyoruz” denildi.

Çubuk Belediyesi, Kent Meydanı projesi yapım çalışmalarına devam ediyor - Resim : 2

BAŞKAN DEMİRBAŞ PROJE İLE YAKINDAN İLGİLENİYOR

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş çalışmaları yerinde incelemek için inşaat alanına gelmişti. Burada süreç hakkında bilgi alan Başkan Demirbaş işçilere kolaylıklar dileyip alandan ayrıldı.

Cengiz Ortataş Haberankara.com / alıntılanamaz, kopyalanamaz.

SONRAKİ HABER