Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş yeni iş yerlerini ziyaret etti

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, yeni açılan bir kuyumcu dükkanını ziyaret etti. Demirtaş, iş yeri sahibine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş yeni iş yerlerini ziyaret etti

Çubuk Belediyesinin esnafa olan destekleri devam ediyor. Bu kapsamda belediye ekipleri esnafın dertleriyle ilgilenirken, belediye başkanı Baki Demirbaş da yeni açılan dükkanları gezerek iş yeri sahiplerini tanıyor.

31 Mart’ta bir kez daha yerel seçimleri kazanan Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş ziyaretlerini sürdürüyor. Seçim döneminde vatandaşlarıyla bir arada olacağının sözünü veren Demirbaş sözünü yerine getirerek halkın sorunları dinleyip özellikle esnafın problemlerini çözmeye devam ediyor.

Başkan Demirbaş, ilçede yeni yerinde açılan bir iş yerine ziyarette bulundu. Demirbaş iş yeri sahibine bol kazançlar temennisinde bulunarak, yeni faaliyete geçen iş yerinin sahibini tebrik etti.

BAŞKAN DEMİRBAŞ ESNAFLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş yeni iş yerlerini ziyaret etti

Baki Demirbaş, Çubuk’ta yeni yerinde faaliyete geçen bir kuyumcu dükkanını ziyaret etti. Demirtaş ziyaretinde, dükkanın sahibiyle sohbet etti, ardından ikram edilen çayları içip fotoğraf çektirdiler.

Üç kişinin çalıştığı kuyumcu dükkanına Baki Demirbaş anlamlı bir ziyaret gerçekleştirerek esnafa olan katkı ve desteğini gösterdi. İş yeri çalışanları ve sahibi de Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ın yaptığı ziyaret sonrası memnun kaldılar.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş yeni iş yerlerini ziyaret etti - Resim : 2

Çubuk Belediyesi de, Baki Demirbaş’ın ilçede, yeni yerinde faaliyete başlayan kuyumcu dükkanını ziyaret etmesini sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

SONRAKİ HABER