Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş yağmur ve şükür duasına katıldı

Ankara'da geçtiğimiz haftalarda yurdun farklı yerlerinde kuraklık endişesi ve yağışsızlıktan dolayı yağmur duası yapılmıştı. Sorunlarının çözülmesi için kalabalık halinde dualar eden vatandaşlar yağışlar sonrasında ise şükür duası yapmaya başladı.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş yağmur ve şükür duasına katıldı

Kar yağışından çok uzak bir mevsimi geride bırakan Ankara tedirgin bir şekilde yaz aylarının gelmesini beklemeye başlamıştı. Çok sıcak geçeceği şeklinde uyarılar yapılan yaz ayları öncesi bahar yağmurlarına umudunu bağlayan Başkentlilerin yüzü güldü.

ÇUBUK'TA YAĞMUR VE ŞÜKÜR DUASI İÇİN TOPLANILDI

Ankara geçtiğimiz hafta son yılların en yoğun yağış aldığı dönemlerinden birisini yaşamıştı. Yağışlar öncesinde kara kara düşünen çiftçiler ve yerel halk yağışlardan dolayı zor anlar yaşasa da netice itibariyle istediklerini almanın mutluluğunu yaşadı. Yağmur öncesinde cemaat halinde dualar eden vatandaşlara ilçelerde Belediye Başkanları da eşlik etmişti. Yaşanan yağışların ardından dualarının gerçekleşmesinden dolayı mutlu olan halk şükür duası için yeniden bir araya gelirken ilerleyen dönemler için yine yağmur duasını etti.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş yağmur ve şükür duasına katıldı

Ankara'nın Çubuk ilçesi de yağmur ve şükür duası yapılan yerlerden birisi oldu. Belediye Başkanı Baki Demirbaş vatandaşlarla beraber yapılan programa katıldı. Güldarpı ve Aşağı Çavundur'da gerçekleşen programa dair Çubuk Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda da "Belediye Başkanımız Baki Demirbaş, mahalle sakinlerinin düzenlediği yağmur ve şükür dualarına katıldı.
Nisan ayı boyunca yağan yağmurlar için şükür duasına çıkan mahalle sakinleriyle birlikte namaz kılıp cami önünde yağmur duası eden Başkan Demirbaş, hayırlı ve bereketli bol yağmur yağmasını diledi" denildi.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş yağmur ve şükür duasına katıldı - Resim : 2

Çubuk'ta ilerleyen dönemlerde de benzer manevi programlar gerçekleştirilmesi bekleniyor. İlçe vatandaşlar bu tarz etkinliklere de katılım gösteriyor.

SONRAKİ HABER