Ankara'nın Çubuk ilçesindeki anız yangını yerleşim yerlerine sıçradı

Ankara'da anız yangını rüzgarın etkisi ile yerleşim yerleri ve meyve bahçelerine sıçradı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürüldü.

Ankara'nın Çubuk ilçesindeki anız yangını yerleşim yerlerine sıçradı

Ankara'nın Çubuk ilçesindeki anız yangını yerleşim yerlerine sıçradı - Havaların ısınması ile birlikte pek çok kentten orman ve tarla yangınlarına ilişkin haberler geliyor. Ankara'dan gelen bir son dakika haberine göre çıkan anız yangını rüzgarın etkisi ile yerleşim yerlerine sıçradı.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

Ankara’nın Çubuk ilçesi Taşpınar Mahallesi'nde çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle birçok alana birden sıçradı. İtfaiye araçları ve ASKİ ekipleri yangını güçlükle söndürebildi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri de sevk edildi.

ÇUBUK İLÇESİNDE PANİKLETEN YANGIN

Edinilen bilgilere göre anızların alev alması ile başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle birçok yere sıçradı. Alanda bulunan meyve bahçesi ise küle döndü. Ayrıca bir bahçenin içerisinde bulunan ev ve araçlarda itfaiyenin müdahalesi ile yanmaktan son anda kurtuldu. Dört farklı yerde çıkan yangın nedeniyle itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı.

ekran-goruntusu-2023-08-14-162316.png

Çevrede bulunan mandıralara alevlerin sıçramasından endişe duyan vatandaşlar da itfaiye ekiplerine yardım etti. Yangın, çevrede bulunan mandıra ve bahçe evlerine sıçramadan kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlatıldı.

Olaya dair görüntüler de çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kayıt altına alındı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER