Ankara'nın Çubuk ilçesinde demir hırsızlığı şüphelisine tutuklama!

Başkent Ankara'da eşitli operasyonlar devam ediyor. Kentin güvenlik ve huzurunu sağlamaya yönelik çalışmalar devam ederken Çubuk ilçesinde de hırsızlık şüphelisinin tutuklandığı bildirildi.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde demir hırsızlığı şüphelisine tutuklama!

Ankara'nın Çubuk ilçesinde demir hırsızlığı şüphelisine tutuklama! - Başkent Ankara'da güvenlik güçlerinin denetim, uygulama, devriye ve operasyonları devam ediyor. Kentin güvenliği için çalışmalarına devam eden ekipler çeşitli raporları da paylaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda hırsızlığa da geçit vermeyen ekipler, Ankara’nın Çubuk ilçesinde hırsızlık olaylarına karşı harekete geçti.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

ÇUBUK'TA DEMİR HIRSIZINA GÖZALTI

Ankara’nın Çubuk ilçesinde sanayi sitesinden demir çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan şüphelinin tutuklandığı bildirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Ahi Evran Sanayi Sitesi'ndeki iş yerlerinden piyasa değeri 30 bin lira olan zincirler ile 12 bin lira değerindeki demir direklerin çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı. Ekipler, demir zincirler ve direklerin S. K. tarafından çalındığını belirledi. Bunun üzerine S. K.'nın adresi belirlendi.

Ekiplerin çalışmaları sonucu adresi belirlenen hırsızlık şüphelisi S. K. için operasyon düzenlendi.

BATIKENT'TE TUTUKLANDI

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Batıkent semtinde yapılan operasyonla şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi. S. K. adlı hırsızlık şüphelisinin sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandığı öğrenildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER