Ankara'nın Çubuk ilçesinde Çubuk Ovası Hasat Kupası Judo Turnuvası yapıldı

Ülkemizde belediyeler tarafından çeşitli sporsal faaliyetlere imza atılıyor. Ankara'nın Çubuk ilçesinde de belediye tarafından düzenlenen Çubuk Ovası Hasat Kupası Judo Turnuvası yapıldı.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde Çubuk Ovası Hasat Kupası Judo Turnuvası yapıldı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde Çubuk Ovası Hasat Kupası Judo Turnuvası yapıldı - başkent Ankara'daki ilçe belediyeleri birbirinden başarılı projelere imza atmaya devam ediyor. Çeşitli etkinliklere yer veren belediyeler spor faaliyetlerini de es geçmiyor. Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübü ile Çubuk Gençlik ve Spor Müdürlüğünce "Çubuk Ovası Hasat Kupası Judo Turnuvası" gerçekleştirildi.

Ankaralılar burada buluşuyor!TIKLA HABER ANKARA INSTAGRAM TAKİP ET

Çubuk Şehir Stadı'ndaki açılış seremonisiyle başlayan turnuvaya, 18 ilden 308 sporcu katıldı. Judocular, süper minikler, minikler, yıldızlar ve ümitler kategorilerinde açık alanda tatamiye çıktı.

SPORCU ŞEHRİ OLMA AMACI İLE HAREKET EDİLİYOR

Çubuk Belediye Başkan Yardımcısı Lokman Kılıç, turnuvaya katılımın yüksek olduğunu belirterek, sporcu şehri olma yolundaki hedeflerine adım adım ilerlediklerini söyledi. Çubuk Belediye Başkanı Kılıç bir de değerlendirmede bulundu.

aa-20230815-31923379-31923376-cubukta-cubuk-ovasi-hasat-kupasi-judo-turnuvasi-yapildi.jpg

Çubuk Belediye Başkanı Kılıç, ilçelerinde tüm spor branşlarına destek olduklarını belirterek, "Şu anda ilçemize, 36 takımdan oluşan yaklaşık 308 sporcu turnuvaya katılmak için geldi. Biz belediye olarak gençlerimizi spora teşvik etmek istiyoruz. Bu kapsamda 2019 yılında Belediye Başkanımız Baki Demirbaş'ın girişimleriyle Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübümüzü kurduk. Sadece bu kulübümüzde 1600 öğrencimize spor eğitimi veriliyor. Sporcularımıza başarılar diliyorum." dedi.

''TURNUVAMIZ GÜNDÜZ VE GECE OLMAK ÜZERE BİR GÜN SÜRECEK''

Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübü Başkanı Ahmet Koçyiğit ise açık alanda yapılan turnuvayı kendilerinin düzenlediğini ifade ederek, "Turnuvamız gündüz ve gece olmak üzere bir gün sürecek. Geçen sene Ankara geneli yapmıştık, bu yıl ise İç Anadolu Bölgesi'nden birçok ilimiz katıldı. Hedefimiz uluslararası bir turnuva düzenlemek." şeklinde konuştu.

ekran-goruntusu-2023-08-15-163930.png

Müsabakaların ardından dereceye girenlere kupa ve madalyaları, Belediye Başkan Yardımcıları Lokman Kılıç ve Harun Olmuş tarafından verildi. Öte yandan ilçede bu tarz faaliyetlere sıklıkla yer verileceği bildirildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER