Ankara'nın Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş'tan TMO'nun hububat alım merkezine ziyaret

TMO'nun Ankara'nın ilçelerindeki hububat alımları devam ediyor. Çubuk ilçesinde de devam eden hububat alımları sırasında Çubuk Belediye Başkanı, hububat alım merkezlerine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ankara'nın Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş'tan TMO'nun hububat alım merkezine ziyaret

Ankara'nın Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş'tan TMO'nun hububat alım merkezine ziyaret - Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) hububat alımlarına son hızda devam ediyor. Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından ikincisi açılan hububat alım merkezine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş, Barbaros Mahallesi'nde açılan merkezde yetkililerden bilgi aldı, çiftçilerle görüştü, talep ve önerileri dinledi.

Ankaralılar buradaTIKLA SENDE KATIL

HER ZAMAN ÜRETİCİNİN YANINDA OLDUKLARININ MESAJINI VERDİ

Çubuk Belediyesi olarak kendilerinin de üreticiye hizmet noktasında ellerinden gelen her türlü desteği vermeye çalıştıklarını belirten Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş, sorunsuz, bereketli bir alım sezonu geçirilmesi temennisinde bulundu

ekran-goruntusu-2023-08-03-143036.pngDaha önce kiralanan fabrikalardaki alanların dolması nedeniyle yeni alım yeri açıldığını belirten Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş, TMO'nun her zaman üreticinin yanında olduğunu söyledi.

''ÖNCEKİ DEPOLAR DOLUNCA YENİ BİR DEPOLAMA ALANI DAHA OLUŞTURDUK''

Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş, "Girişimlerimiz sonucunda TMO tarafından alım merkezi açılmıştı. Önceki depolar dolunca yeni bir depolama alanı daha oluşturduk.

ekran-goruntusu-2023-08-03-143016.png​​​​​​​

Geçtiğimiz yıl 5 bin 200 ton hububat alınırken, bu yıl bugüne kadar 7 bin ton hububat alındığını öğrendim. Allah üreticimizin emeğini zayi etmesin." dedi.

ekran-goruntusu-2023-08-03-143024.png

Üreticiler de verilen hizmetlerden ve yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER