Ankara'da kaçak tütün operasyonu gerçekleştirildi

Ülkemizdeki güvenlik güçleri kentlerde çeşitli huzur ve güvenlik operasyonlarına imza atıyor. Bu kapsamda Başkent Ankara'da da yürütülen operasyonlar dahilinde kaçak tütün ele geçirildiği bildirildi.

Ankara'da kaçak tütün operasyonu gerçekleştirildi

Ankara'da kaçak tütün operasyonu gerçekleştirildi - Türkiye'de güvenlik güçlerinin asayiş uygulamaları sürüyor. 81 il genelinde yapılan denetim, uygulama ve operasyonlara ilişkin raporlarda kamuoyunun bilgisine sunulmaya devam ediyor. Başkent Ankara'da da çeşitli uygulamalara imza atılırken kentte yeni bir operasyona imza atıldığı bildirildi.

ÇUBUK İLÇESİNDE OPERASYON DÜZENLENDİ

Ankara'nın Çubuk ilçesinde tütün ve sigara kaçakçılığı operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçe merkezinde kaçak tütün ve sigara satışı yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

DÜZENLENEN OPERASYONDA ÇOK SAYIDA KAÇA ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ

Çubuk İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, belirlenen adreslere düzenlediği operasyonda 224 bin 800 adet bandrolsüz boş makaron, 29 bin 480 adet tütün doldurulmuş makaron, 49 adet bandrol, 75 kilo kıyılmış tütün, 78 bin adet boş sigara paketi ve 2 adet elektrikli sigara sarma makinesi ele geçirdi.

kacak-tutun-operasyonu.jpg

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Çubuk İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından düzenlenen operasyonda A. N, Ş. N. ile H. N.'nin gözaltına alındığı bildirildi.

SONRAKİ HABER