Ankara Çubuk'ta kemik yüklü kamyon EGO otobüsüne çarptı! Kemikler yola savruldu

Ankara’da yolcu almak için durakta duran EGO otobüsüne kemik yüklü kamyon çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan kemikler ilginç görüntülerin kaydedilmesine neden oldu.

Ankara Çubuk'ta kemik yüklü kamyon EGO otobüsüne çarptı! Kemikler yola savruldu

Trafik kazaları meydana gelmeye devam ederken bu kazalar basına yansımaya devam ediyor. Yaşanan kazalar gündem olurken son olarak Başkent Ankara'dan bir kaza haberi geldi. Ankara'da yaşanan trafik kazalarına dair detaylar Haberankara.com adresinde yer alırken kentte yolcu almak için durakta duran EGO otobüsüne kemik yüklü kamyon çarptı.

Ankara’da yolcu almak için durakta duran EGO otobüsüne kemik yüklü kamyon çarparken bu kazada kamyon sürücüsünün hafif yaralandığı öğrenildi.

KEMİK YÜKLÜ KAMYON EGO OTOBÜSÜNE ÇARPTI

Edinilen bilgiye göre kaza saat 14.00 sıralarında Çubuk ilçesinde meydana geldi. Ankara - Çubuk yolundaki otobüs durağında yolcu almak için duran Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO otobüsüne, kemik yüklü kamyon arkadan çarptı.

Ankara Çubuk'ta kemik yüklü kamyon EGO otobüsüne çarptı! Kemikler yola savruldu

KAMYON SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Kamyonun şoförü hafif yaralanırken, araçlarda hasar meydana geldi. Kaza anında kemiklerin yola dağılması trafiği kısa süreliğine aksatırken, yaralı kamyon sürücüsü kendi imkanlarıyla Çubuk Devlet Hastanesine gitti.

Ankara Çubuk'ta kemik yüklü kamyon EGO otobüsüne çarptı! Kemikler yola savruldu - Resim : 2

Çarpmanın etkisiyle yola savrulan kemikler garip anlara sahne olurken bu anlar da vatandaşların cep telefonu kamerası ile kayıt altına alındı.

Ankara Çubuk'ta kemik yüklü kamyon EGO otobüsüne çarptı! Kemikler yola savruldu - Resim : 3

Kemiklerin yoldan toplanması için çalışma başlatıldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER