Ankara Çubuk'ta devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Ülkemizde çeşitli nedenlerle trafik kazaları meydana geliyor. Son olarak Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir motosiklet sürücüsünün geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Ankara Çubuk'ta devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Ankara Çubuk'ta devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti - Trafik kuralları, can ve mal kayıplı kazaların önüne geçilmek üzere hazırlanmıştır. Yolcu, yaya, sürücü ve trafiğin doğru akışı için trafik kurallarına uyulması zorunluluğu bulunurken birbirinden farklı nedenlerle kazalar meydana gelebiliyor.

Ülkemizde her gün çeşitli nedenlerle trafik kazaları meydana gelirken Ankara'nın Çubuk ilçesinden bir son dakika haberi geldi.

ÇUBUK İLÇESİNDE TRAFİK KAZASI

Ankara'nın Çubuk ilçesinde Y. B. isimli vatandaşın kullandığı motosiklet, Karagöl Caddesi ile Güven Sokağın kesiştiği kavşakta devrildi. Devrilen motosikletin sürücüsünün ağır yaralandığı bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri motosiklet sürücüsü Y. B.'nin ilk müdahalesini gerçekleştirdi. Ağır yaralı olan Y. B., ambulansla hastaneye sevk edildi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan ve Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Y. B., doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Yaşamını yitiren Y. B.'nin kaç yaşında olduğu ise henüz bilinmiyor.

kaza.jpg

Kazanın neden yaşandığı henüz bilinmezken güvenlik güçlerinin kazaya dair soruşturma başlattığı öğrenildi.

Ankaralılar bu adreste bir araya geliyor.TIKLA SENDE INSTAGRAM KATIL

SONRAKİ HABER