Ankara Çubuk Belediyesi modern şehir çalışmalarına devam ediyor!

Çubuk Belediyesi Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımında ''Modern bir şehir, çalışkan ve vizyoner insanlarla inşa edilir'' ifadelerine yer verirken dikkat çekti.

Ankara Çubuk Belediyesi modern şehir çalışmalarına devam ediyor!

Ankara Çubuk Belediyesi Twitter hesabı üzerinden birçok çalışma ve proje paylaşımı yapmaya devam ederken modern bir şehir için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Ankara Çubuk'ta yaşayan vatandaşlar için belediye çalışmaları tam gaz devam ederken Çubuk Belediyesi tarafından yapılan paylaşım oldukça dikkat çekti.

Çubuk Belediyesi Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımında ''Modern bir şehir, çalışkan ve vizyoner insanlarla inşa edilir'' ifadelerine yer verirken dikkat çekti. Belediye tarafından Çubuk ilçesinin güzelleşmesi ve modernleşmesi adına çalışmaları hız kesmeden devam ederken modern bir şehir için çabaladıkları belirtildi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR!

Çubuk Belediyesi Twitter paylaşımları Ankaralı vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye devam ederken belediyenin hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

''Modern bir şehir, çalışkan ve vizyoner insanlarla inşa edilir. Çubuk Belediyesi olarak hemşehrilerimiz için durmaksızın çalışıyoruz. Yenilikçi projeler üretiyor, ilçemize yeni değerler katmaya devam ediyoruz. #Çubuk artık gece gündüz demeden hizmet veren, modern bir şehir...''

screenshot-54.png

Ankara belediye haberlerini yakından takip etmek için haberankara.com bildirimlerini açmayı ve haberankara İnstagram hesabından takip etmeyi unutmayın.

SONRAKİ HABER