Çankaya

Çankaya Belediyesi, geri dönüşüm kumbaraları ile çevre dostu adımlarını güçlendiriyor! Çankaya Belediyesi, geri dönüşüm kumbaraları ile çevre dostu adımlarını güçlendiriyor! Ankara'da Çankaya Belediyesi, daha temiz ve yaşanabilir bir çevre için çalışmalarına devam ediyor. Belediye, çevre dostu adımları güvenli ve etkili bir şekilde ilçede yaygınlaştırmayı hedefliyor.
Ankara'nın Çankaya Belediyesi'nden pazar yerlerine yeni yatırım! Yeni pazar yerleri ve çatı kapaması yapılıyor Ankara'nın Çankaya Belediyesi'nden pazar yerlerine yeni yatırım! Yeni pazar yerleri ve çatı kapaması yapılıyor Ankara'nın ilçe belediyesi aralarında yer alan Çankaya Belediyesi, ilçeye yatırımlar sağlamaya devam ediyor. Çankaya ilçesine yeni pazar yerleri yapılırken mevcut pazar yerlerinin de çatı kapaması yapılıyor.
Çankaya belediyesi Çocuk Teknoloji Evi'nde eğitim heyecanı devam ediyor! Çankaya belediyesi Çocuk Teknoloji Evi'nde eğitim heyecanı devam ediyor! Ankara'da Çankaya Belediyesi Çocuk Teknoloji Evi'nde, çocukların teknolojiye yönelik gelişimlerinde önemli rol oynamaya devam ediyor. Belediye, çocukların geleceğe dair vizyonlarını şekillendirmeye yönelik imkanlar sunuyor.
Çankaya Belediyesi'nden, mahallelere hız kesici kasis hizmeti! Çankaya Belediyesi'nden, mahallelere hız kesici kasis hizmeti! Çankaya Belediyesi, yayaların ve sokak hayvanlarının güvenliği için hız kesici kasisler yerleştiriyor.
Çankaya Belediyesi'nden sanatta yeni akım! Genç ressamlar ilham aldı Çankaya Belediyesi'nden sanatta yeni akım! Genç ressamlar ilham aldı Çalışmalarına devam eden Çankaya Belediyesi yeni bir çalışmaya daha imza attı. "Özgür sanat, özgür duvar" sloganı ile yola çıkan belediye bu defa sanat alanında çalışmalar yapıyor.
Böyle hırsızlık görülmedi! Ankara'nın Çankaya ilçesinde dükkanın önünden tabure çalındı Böyle hırsızlık görülmedi! Ankara'nın Çankaya ilçesinde dükkanın önünden tabure çalındı Ülkemizde çeşitli hırsızlık olayları meydana gelmeye devam ediyor. Ankara'nın Çankaya ilçesinde de bir hırsızlık olayı yaşandığı bildirilirken bu hırsızlık akıllara durgunluk verdi.
Ankara'nın Çankaya Belediyesi'nden bir ilk! Abidin Paşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi yapımı hızlandı Ankara'nın Çankaya Belediyesi'nden bir ilk! Abidin Paşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi yapımı hızlandı Ankara'nın ilçe belediyelerinin birbirinden yeni projeleri devam ediyor. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Cumhuriyetin 100 yıllık geçmişine sahip çıktıklarını belirterek Abidin Paşa Köşkü’nü Milli Mücadele Müzesi olarak hazırladıklarını bildirdi.
Çankaya Belediyesi'nden Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'ne yenilik! Çankaya Belediyesi'nden Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'ne yenilik! Ankara'da Çankaya Belediyesi, Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'ne sprey boya sanatçıları ile görsel haz etkisi oluşturan yeni duvarlarını takdim etti.
Ankara'nın Çankaya Belediyesi 9 yıllık bilançosunu açıkladı Ankara'nın Çankaya Belediyesi 9 yıllık bilançosunu açıkladı Ankara'nın Çankaya Belediyesi, ilçeye 9 yıldır hizmet ettiklerini belirterek yeni açıklamalara yer verdi. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ilçeye yaptıklarını yatırımlarla ilgili sayısal verileri açıkladı.
Ankara'nın Çankaya Belediyesi'nden Sporda Sağlık Var etkinliği! Çankayalılar hep zinde kalıyor Ankara'nın Çankaya Belediyesi'nden Sporda Sağlık Var etkinliği! Çankayalılar hep zinde kalıyor Ankara'daki ilçe belediyelerinin çalışmaları devam ediyor. Çankaya Belediyesi ilçede belirlenen dört noktada açık havada eğitmenler eşliğinde Çankayalılara eğitimler veriyor.
Çankaya Belediyesi'nden çocuklara eğlence kursu programı! Çankaya Belediyesi'nden çocuklara eğlence kursu programı! Ankara'da Çankaya Belediyesi tarafından çocuklara eğlenceli ve keyifli vakit geçirmeleri için kurslar düzenleniyor.
Ankara'nın Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen açıkladı! Çankaya’yı yaşam kalitesi en yüksek ilçe yapacağız Ankara'nın Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen açıkladı! Çankaya’yı yaşam kalitesi en yüksek ilçe yapacağız Ankara'nın Çankaya Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışına uygun olarak çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çankaya'yı ileriye taşımaya yönelik projeler sürdürülürken Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'den yeni bir açıklama geldi.