Çankaya

Çankaya Belediyesi'nden Kardeş Şehir Protokolü! Kadıköy ve Konak Belediyesi ile imzalar atıldı Çankaya Belediyesi'nden Kardeş Şehir Protokolü! Kadıköy ve Konak Belediyesi ile imzalar atıldı Çankaya Belediyesi ilçedeki hizmetlerine devam ediyor. Çankaya Belediyesi, Kadıköy Belediyesi ve Konak Belediyesi ile Kardeş Şehir Protokolü imzaladıklarını duyurdu.
Ankara’da etkili olan fırtınada ağaçlar araçların üzerine devrildi Ankara’da etkili olan fırtınada ağaçlar araçların üzerine devrildi Başkent Ankara sıcak havaların ardından bir nebze olsun nefes aldı. Ankara’da akşam saatlerinde şiddetli rüzgar etkili olurken bazı ağaçlar park halindeki araçların üzerine devrildi.
Çankaya'da bir kişiyi pompalı tüfekle yaralayan şahıs yakalandı! Çankaya'da bir kişiyi pompalı tüfekle yaralayan şahıs yakalandı! Çankaya'da komşu iş yeri sahipleri arasında çıkan tartışmada bir kişiyi pompalı tüfekle yaralayan şahıs yakalandı.
Ankara'nın Çankaya ilçesindeki şüpheli çanta fünye ile patlatıldı Ankara'nın Çankaya ilçesindeki şüpheli çanta fünye ile patlatıldı Ankara’da kaldırıma bırakılan şüpheli çanta, büyük panik yarattı. Durumun ihbar edilmesi üzerine bomba imha ekibi tarafından kontrollü şekilde patlatıldı.
Çankaya Akademi'de YKS kursu alan öğrenciler Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen ile bir araya geldi Çankaya Akademi'de YKS kursu alan öğrenciler Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen ile bir araya geldi Çankaya Belediyesi öğrenci dostu projelerine devam ediyor. Özellikle üniversite sınavına girecek gençlere desteğini sürdüren Çankaya Belediyesi'ne ait Çankaya Akademi'de kurs alan öğrenciler Başkan Taşdelen ile bir araya geldi.
Çankaya Belediyesi, atıkları geri dönüştürerek geleceğe sahip çıkıyor! Çankaya Belediyesi, atıkları geri dönüştürerek geleceğe sahip çıkıyor! Çankaya Belediyesi, sürdürülebilir geleceğe katkı sağlamak amacıyla atıkları geri dönüştürerek çevremizi koruyor ve bu bağlamda çalışmalarına devam ediyor.
Ankaralılar belediyeden ücretsiz sağlık hizmeti alabiliyor! Başvuru yapın hizmetten yararlanın Ankaralılar belediyeden ücretsiz sağlık hizmeti alabiliyor! Başvuru yapın hizmetten yararlanın Türkiye'de belediyeler birbirinden farklı hizmetleri ücretsiz olarak halka sunuyor. Ankara'da hizmetlerini sürdüren ilçe belediyeleri çeşitli projelere imza atarken Çankaya Belediyesi'nin sunduğu ücretsiz sağlık hizmetinin detayları merak ediyor.
Çankaya Belediyesi, Engelsiz Oyunevi İle çocukları eğlenceli atölyelerde buluşturuyor! Çankaya Belediyesi, Engelsiz Oyunevi İle çocukları eğlenceli atölyelerde buluşturuyor! Çankaya Belediyesi'nde, Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi, çocuklar için eğlenceli ve eğitici atölyelere ev sahipliği yapıyor.
Çankaya Belediyesi, Kalıcı Kadın Emeği Stantları ile el emeği ürünleri buluşturuyor! Çankaya Belediyesi, Kalıcı Kadın Emeği Stantları ile el emeği ürünleri buluşturuyor! Çankaya Belediyesi, "Elimin Emeği Evimin Ekmeği" projesi kapsamında kadınlarımızın el emeği ürünlerini sergileyebilmeleri ve ekonomik anlamda destek sağlayabilmeleri için Kalıcı Kadın Emeği Stantları, İsmet İnönü Parkı'nda ziyaretçilerini bekliyor.
Ankara'daki o belediyeden işçilere rekor zam! Tam 6 bin TL seyyanen zam yapıldı işçinin yüzü güldü Ankara'daki o belediyeden işçilere rekor zam! Tam 6 bin TL seyyanen zam yapıldı işçinin yüzü güldü Ülkemizde açıklanan ara zam kararının ardından ilçe belediyelerinden de seyyanen zam açıklamaları gelmeye başladı. Ankara'nın Çankaya Belediyesi de 6 bin liralık rekor zam oranıyla işçinin yüzünü güldürdü.
Çankaya Belediyesi çalışanları işi bıraktı, ek zam talebiyle eylem başlattı Çankaya Belediyesi çalışanları işi bıraktı, ek zam talebiyle eylem başlattı Ankara'da Çankaya Belediyesi çalışanları ek zam talebi ile belediye binasının önünde eylem yaptı. Ücretlerin enflasyon karşısında eridiğini ifade eden işçiler, zam talebinde bulundu.
Çankaya Belediyesi'nce atık malzemelerden oluşturulan İşçi Kütüphanesi, Türkiye ve dünya gündemine oturdu! Çankaya Belediyesi'nce atık malzemelerden oluşturulan İşçi Kütüphanesi, Türkiye ve dünya gündemine oturdu! Çevre dostu bir yaklaşımla hayata geçirilen 'İşçi Kütüphanesi projesi', çöpten çıkan mirası eğitime dönüştürmeye devam ediyor. Bu özgün proje, gün geçtikçe büyüyerek Türkiye ve dünyanın ilgisini çekiyor.