Çankaya

Çankaya'da devrilen beton mikseri 3 aracı kullanılmaz hale getirdi Çankaya'da devrilen beton mikseri 3 aracı kullanılmaz hale getirdi Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir beton mikseri, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada 3 araç büyük hasar aldı.
Ankara Çankaya'da iş arkadaşlarının tartışması kanlı bitti! 1 ölü Ankara Çankaya'da iş arkadaşlarının tartışması kanlı bitti! 1 ölü Ankara Çankaya'da bir kişi, iş yerinde çıkan tartışmada arkadaşını bıçaklayarak öldürdü.
Ankara Tan Taşçı konseri nerede, ne zaman, saat kaçta, ücretli mi? Ankara Tan Taşçı konseri nerede, ne zaman, saat kaçta, ücretli mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda pek çok belediye çeşitli sanatçıları konuk edecek. Çankaya Belediyesi de Tan Taşçı'yı hayranları ile buluşturacağını açıklarken vatandaşlar da konser takvimini merak etti.
Ankara Çankay'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı Ankara Çankay'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı Ankara İl Jandarma Komutanlığı, Ankara'da huzuru ve güvenliği sağlamak için kentte operasyonlarına devam ediyor.
Ankara'da sonbaharın keyfi burada çıkıyor! Yeşilin Başkentinde nefes alınacak adresi hemen keşfedin Ankara'da sonbaharın keyfi burada çıkıyor! Yeşilin Başkentinde nefes alınacak adresi hemen keşfedin Başkent Ankara'nın yeşil alanları her geçen gün artıyor. Ankara'da vatandaşlar sessiz sakin bir ortamda dinlenmek isterken Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı yeşil alanlar yoğun ilgi görüyor.
Ankara'da eşini eşarpla boğup öldürdükten sonra defalarca bıçakladı Ankara'da eşini eşarpla boğup öldürdükten sonra defalarca bıçakladı Ankara'da psikolojik sorunları olduğu belirtilen adam, karısını önce eşarpla boğup sonra defalarca bıçaklayarak öldürdü.
Ankara'da minibüs ve otomobil çarpıştı! 1 ölü 14 yaralı Ankara'da minibüs ve otomobil çarpıştı! 1 ölü 14 yaralı Başkent Ankara'da bir minibüs ve bir otomobil kafa kafaya çarpıştı. Yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybetti 14 kişi yaralandı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi başkentin kültür mirası çalışmalarını üniversite öğrencilerine anlattı Ankara Büyükşehir Belediyesi başkentin kültür mirası çalışmalarını üniversite öğrencilerine anlattı Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihine ışık tutan eserleri yeniden hayata kazandırmak için gerçekleştirilen çalışmaları tanıtmaya devam ediyor. Bu çerçevede Mimarlık Fakültesi öğrencileri ile bir araya gelen belediye yetkilisi sunum yaptı.
Zeki Müren Anısına Bir Demet Yasemen CSO Ada Ankara'da Zeki Müren Anısına Bir Demet Yasemen CSO Ada Ankara'da Zeki Müren’in en güzel ve özel şarkılarından oluşan ‘Bir Demet Yasemen’ konseri, ses sanatçıları Neşe Dursun Saraç Suat Kılıç’ın solistliğinde CSO Ada Ankara'da gerçekleşecek.
Ankara'da bir oto tamircisi para meselesi yüzünden tüfekle vurularak öldürüldü Ankara'da bir oto tamircisi para meselesi yüzünden tüfekle vurularak öldürüldü Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir oto tamircisi para meselesi yüzünden tüfekle vurularak öldürüldü.
Ankara'da yardım istemek için girdiği dükkandan 500 liralık parfüm çaldı Ankara'da yardım istemek için girdiği dükkandan 500 liralık parfüm çaldı Ankara'da ihtiyaç sahibi gibi görünen kişi yardım istemek için girdiği dükkandan parfüm çaldı.
Ankara'da iş arayanlar buraya! O ilçede 45 personel alımı olacak Ankara'da iş arayanlar buraya! O ilçede 45 personel alımı olacak Ankara'nın Çankaya ilçesinin belediye başkanlığı, bünyesine 45 yeni personel alımı yapacak. İlan, Ankara'nın iş arayanlar için önemli bir fırsat sunuyor.