Çankaya

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner mazbatasını aldı Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner mazbatasını aldı Gerçekleşen seçimler sonucu en yakın rakibine %50'ye yakın fark atarak Çankaya'da zafere ulaşan Hüseyin Can Güner için devir teslim töreni gerçekleşti. Törende Çankaya için iyi dilek temennisinde bulunuldu.
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den seçime ilişkin teşekkür açıklaması! Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den seçime ilişkin teşekkür açıklaması! Tamamlanan yerel seçimlerde belediye başkanı olarak seçilen Hüseyin Can Güner seçimin ardından yaptığı paylaşımda teşekkür mesajını iletti.
Ankara'da kapanan Anadolu Partisi İlçe Başkanlığı binasında yangın paniğe neden oldu! Ankara'da kapanan Anadolu Partisi İlçe Başkanlığı binasında yangın paniğe neden oldu! Bugün akşam saatlerinde yaşanan olayda Ankara'nın Çankaya ilçesinde kapanan Anadolu Partisi İlçe Başkanlığı binasında yangın meydana geldiği ifade edildi.
Ankara Çankaya'da ortak cinayetinde sanıklar hakim karşısına çıktı! Ankara Çankaya'da ortak cinayetinde sanıklar hakim karşısına çıktı! Ankara'nın Çankaya ilçesinde ortaklar arasında çıkan anlaşmazlık sonucunda ortağını öldüren sanık bugün hakim karşısına çıktı. Sanık ile o esnada yanında bulunan akrabasının yargılanması sürdü.
Ankara Çankaya'da trafikte yumruklu kavga kameraya yansıdı! Ankara Çankaya'da trafikte yumruklu kavga kameraya yansıdı! Bugün Ankara'nın Çankaya ilçesinde trafikte meydana gelen kavga anları başka bir araçta bulunan vatandaşın cep telefonunun kamerasına yansıdı. O anlar sosyal medyada da gündem oldu.
AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan kimdir? AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan kimdir? 31 Mart yerel seçimleri için geri sayım devam ederken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkentin ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan adaylar arasında Çankaya Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. İşte, sizler için derlediğimiz Kalkan'ın hayatı ve kariyeri...
Ankara Çankaya'da çatı yangını kontrol altına alındı! Ankara Çankaya'da çatı yangını kontrol altına alındı! Bugün Ankara'nın Çankaya ilçesinde 7 katlı bir binada başlayan çatı yangını, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin uzun çalışmalarının ardından kontrol altına alınabildi.
Ankara Çankaya'da metruk binada yangın paniği yaşandı! Ankara Çankaya'da metruk binada yangın paniği yaşandı! Bugün Ankara'nın Çankaya ilçesinde metruk bir binada yangın paniği yaşandı. Konu hakkında itfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda yangının söndürüldüğü bilgisine ulaşıldı.
Ankara'da seyir halindeki otobüse tutunan patenli çocuklar trafikte tehlike yarattı! Ankara'da seyir halindeki otobüse tutunan patenli çocuklar trafikte tehlike yarattı! Ankara'nın Çankaya ilçesinde seyir halindeki otobüse tutunana 4 patenli çocuğun trafikte tehlikeye neden olduğu ifade edildi. O anlar bir sürücü tarafından cep telefonu ile kaydedildi.
Çankaya Belediyesi işçileri Başkan Taşdelen'i protesto etti! Çankaya Belediyesi işçileri Başkan Taşdelen'i protesto etti! Ankara'da Çankaya Belediyesi işçileri, Belediye Başkanı Alper Taşdelen'i belediye binası önünde protesto etti. Çok sayıda belediye işçisi ve vatandaşın katıldığı protestoda, Başkan Taşdelen'e yönelik eleştiriler dile getirilirken işçiler özlük haklarının verilmesini istedi.
Ankara Güvenpark’ta Gazeteciler Gazze’de öldürülen gazeteciler için bir araya geldi! Ankara Güvenpark’ta Gazeteciler Gazze’de öldürülen gazeteciler için bir araya geldi! Ankara Güvenpark’ta 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Gazze’de İsrail’in saldırıları sonucu öldürülen gazeteciler için eylem yapıldı. Eyleme yurt içi ve yurt dışından çok sayıda gazeteci katıldı. Gazetecilerin eylemine ilişkin detaylar da basına konu oldu.
Çankaya Belediye Başkan adayı Murat Demirbaş seçim çalışmalarını hızlandırdı! Çankaya Belediye Başkan adayı Murat Demirbaş seçim çalışmalarını hızlandırdı! Yerel seçimler için adaylığını açıklayan T. Murat Demirbaş, Çankaya’nın tek resmi belediye başkan adayı olarak çalışmalarını hızlandırdı. Tiyatro sanatçısı Demirbaş, kasım ayında başladığı seçim çalışmalarına hız kazandırdı. Demirbaş, ziyaretlerinin sayılarını artırarak Çankayalıların sorunlarını dinledi.