Çankaya

Çankaya Belediye Başkanı Güner, ODTÜ yönetimi ile görüşerek öğrencilerin talebini iletti! Çankaya Belediye Başkanı Güner, ODTÜ yönetimi ile görüşerek öğrencilerin talebini iletti! Bugün ODTÜ Yönetimi ile görüşme gerçekleştiren Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, öğrencilerden dünden bu yana gelen taleplerin iletildiğini belirtti.
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Şener Şen ile bir araya geldi Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Şener Şen ile bir araya geldi Türk sinemasının yaşayan efsanelerinden kabul edilen Şener Şen Ankara'da izleyici karşısına çıktı. Rol aldığı Zengin Mutfağı adlı oyunu izleyenler arasında Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'de yer aldı.
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den 23 Nisan'da gençliğe güven sözleri Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den 23 Nisan'da gençliğe güven sözleri Türkiye bugün 23 Nisan kutlamaları kapsamında pek çok eğlenceli ve anlamlı ana tanıklık etti. TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlanan 23 Nisan'da Çankaya'da da binlerce insan hazırlanan programlara katıldı.
Çankaya Belediyesi 23 Nisan Çocuklar Sergisinin açılışını yaptı! Çankaya Belediyesi 23 Nisan Çocuklar Sergisinin açılışını yaptı! Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in ev sahipliğinde Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde bugün “23 Nisan Çocuklar Sergisi” açılışı gerçekleştirildi.
Çankaya Belediyesinin eğitim verdiği genç yüzücüler 23 Nisan için havuza girdi Çankaya Belediyesinin eğitim verdiği genç yüzücüler 23 Nisan için havuza girdi Ankara'da 23 Nisan kapsamında yoğun bir şekilde programlar düzenleniyor. Çeşitli kurum ve kuruluştan vatandaşlar bu heyecanı beraber yaşamak adına bir araya geliyor. Bu kapsamda Çankaya Belediyesi'nde önemli bir program gerçekleştirildi.
Çankaya Belediyesi Muammer Sun Müzik Atölyesi, şarkıları 23 Nisan için söyledi! Çankaya Belediyesi Muammer Sun Müzik Atölyesi, şarkıları 23 Nisan için söyledi! Bugün Çankaya Belediyesi tarafından yapılan açıklamalara göre Muammer Sun Müzik Atölyesi tarafından şarkılar 23 Nisan için söylendiği ifade edildi.
Çankaya Belediyesi sokaklarda ilaçlama çalışması başlatıldığını açıkladı Çankaya Belediyesi sokaklarda ilaçlama çalışması başlatıldığını açıkladı İnsan sağlığını koruma ve sokakları temiz tutma faaliyetleri yürüten belediye bilgilendirme yaptı. Belediyeye bağlı ekipler çalışmalarını vatandaşlara göre ayarladı.
Çankaya Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerini duyurdu! Çankaya Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerini duyurdu! 23 Nisan için Çankaya Belediyesi tarafından yapılan açıklamalara göre Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında belirli tarihlerde etkinliklerin düzenleneceği duyuruldu.
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner eski ABB Başkanı Ali Dinçer'in kabrini ziyaret etti Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner eski ABB Başkanı Ali Dinçer'in kabrini ziyaret etti 1977-1980 yılları arasında ABB Başkanı olarak görev yapan Ali Dinçer vefatının 17. yıl dönümünde kabri başında anıldı. Çankaya Belediye Başkanı Güner'de anma töreninde yer aldı.
Çankaya Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programını duyurdu! Çankaya Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programını duyurdu! Ulusal Egemenliğimizin 104'üncü yılını kutlayacağımız gün için geri sayım devam ediyor. Çankaya Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı hafta boyunca konser, sergi, etkinlik ve şenliklerle kutlayacağını duyururken merak edilen kutlama takvimini de açıkladı.
Çankaya Belediyesinin adının kullanılarak dolandırıcılık yapılmaya çalışıldığı açıklandı Çankaya Belediyesinin adının kullanılarak dolandırıcılık yapılmaya çalışıldığı açıklandı Son dönemde Ankara'da dolandırıcıların kullandığı yöntemler arasında belediye ve başkanların adını kullanmak göze çarpıyor. Bu kapsamda Çankaya Belediyesi ilçede yaşayanları dikkatli olmaya çağırdı.
Çankaya Belediyesi üniversitelilere hafta içi her gün ücretsiz akşam yemeğini duyurdu! Çankaya Belediyesi üniversitelilere hafta içi her gün ücretsiz akşam yemeğini duyurdu! Ramazan ayı boyunca süren iftar yemeklerinin ardından Çankaya Belediyesi tarafından yapılan açıklamalarda üniversiteliler için ücretsiz akşam yemeğinin devam ettiği belirtildi.