Çankaya

Çankaya Belediye Başkanı Güner "Engelli vatandaşlarımızla yılın her gününde bir arada olacağız" Çankaya Belediye Başkanı Güner "Engelli vatandaşlarımızla yılın her gününde bir arada olacağız" Engelliler haftası nedeniyle CHP Genel Başkanı Özgür Özel ev sahipliğinde bir program gerçekleştirildi. Söz konusu programa Ankara'nın CHP'li bir çok belediye başkanı katıldı.
Çankaya Belediyesi 4 bine yakın sokakta asfalt sezonunu açtı Çankaya Belediyesi 4 bine yakın sokakta asfalt sezonunu açtı Çankaya Belediyesi, ilçenin gelişmesi ve güzelleşmesi birbirinden farklı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. İlçedeki asfalt sezonunu açan Çankaya Belediyesi, 4 bine yakın sokakta yıl sonuna kadar çalışma yapacağını ifade etti.
Çankaya Belediyesi Gençlik Festivalinde Aleyna Tilki rüzgarı esecek Çankaya Belediyesi Gençlik Festivalinde Aleyna Tilki rüzgarı esecek 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'na özel pek çok program duyurusu yapılıyor. Ankara'daki konser takvimlerine hız verilirken Çankaya Belediyesi düzenleyeceği festival kapsamında Aleyna Tilki'yi vatandaşlarla buluşturacağını bildirdi.
Çankaya Belediyesi Engelliler Haftası kapsamında Asker Kınası eğlencesi düzenledi Çankaya Belediyesi Engelliler Haftası kapsamında Asker Kınası eğlencesi düzenledi Çankaya Belediyesi, Engelliler Haftası kapsamında Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi üyeleri için Asker Kınası eğlencesi düzenledi.
Çankaya Belediyesi İş ve İstihdam Merkezinde kadınlara E-ticaret eğitimi Çankaya Belediyesi İş ve İstihdam Merkezinde kadınlara E-ticaret eğitimi Kadın istihdamını desteklemek üzere çalışmalarına devam eden Çankaya Belediyesi, birbirinden yeni adımlar atmaya devam ediyor. Çankaya Belediyesine bağlı olarak hizmetlerini sürdüren İş ve İstihdam Merkezinde kadınlara E-ticaret eğitimi veriliyor.
Çankaya Belediyesi 19 Mayıs'ta Gençlik festivali düzenleyecek! Çankaya Belediyesi 19 Mayıs'ta Gençlik festivali düzenleyecek! 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında belediyelerin etkinlik duyuruları gelmeye başladı. Çankaya Belediyesi de büyük bir gençlik festivaline imza atacağını duyururken 2 gün sürecek olan etkinliklerde, Volkan Konak, Aleyna Tilki, Zakkum ve Pinhani'nin kentte konser vereceği ifade edildi.
Çankaya Belediyesi muhtarlık binalarında bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapıyor Çankaya Belediyesi muhtarlık binalarında bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapıyor Çankaya Belediyesi, ilçedeki muhtarlık binalarını yenilemek üzere çalışmalarına başladı. İlçedeki muhtarlık binalarında bakım, onarım ve yenileme çalışmaları için harekete geçen belediyeden yapılan çalışmalarla ilgili de bilgiler geldi.
Çankaya Belediye Başkanı Güner muhtarlarla tanışma toplantısında bir araya geldi Çankaya Belediye Başkanı Güner muhtarlarla tanışma toplantısında bir araya geldi Çankaya ilçesinde muhtarlara yönelik bir tanışma toplantısı etkinliği gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner muhtarların ilçe için öneminden bahsetti.
2023 Yılın Başarılı Gazetecileri ödül töreni Çankaya Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı 2023 Yılın Başarılı Gazetecileri ödül töreni Çankaya Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı 2023 Yılın Başarılı Gazetecileri ödül töreni, Çankaya Belediyesi ev sahipliğinde Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde yapıldı. Törene Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner de katılım sağlarken bir de ödül takdiminde bulundu.
Çankaya Belediyesi Sanata Engel Yok diyerek etkinlik düzenledi Çankaya Belediyesi Sanata Engel Yok diyerek etkinlik düzenledi 10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Başkent Ankara'da bir dizi etkinlikler düzenledi. Düzenlenen etkinliklere Çankaya Belediyesi de dahil olurken 'Sanata Engel Yok' mottosu ile Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezinde eğitim alan bireyler alkış toplayan performansları ile bir etkinliğe imza attı.
Çankaya Belediye Başkanı Güner ilçe halkının yaşam kalitesini arttırmak için çalıştıklarını söyledi Çankaya Belediye Başkanı Güner ilçe halkının yaşam kalitesini arttırmak için çalıştıklarını söyledi Çankaya ilçesinde geçtiğimiz günlerde anlamlı bir sergi açılışı gerçekleştirilmişti. Belediyeye bağlı olarak hizmet veren Çankaya Evlerinde eğitim gören kursiyerlerin yaptığı eserler bir araya getirilmiş ve halkın ziyaretine sunulmuştu.
Çankaya Belediyesi 100 Yılın Tanığı Cumhuriyet sergisinin açılışını yaptı Çankaya Belediyesi 100 Yılın Tanığı Cumhuriyet sergisinin açılışını yaptı Çankaya Belediyesi ve Cumhuriyet Vakfı işbirliğinde Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde düzenlenen "100 Yılın Tanığı: Cumhuriyet" sergisi Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in ev sahipliğinde açıldı.