Haftanın 5 günü boyunca ücretsiz verilecek! Milyonlarca genç faydalanacak hemen katılın

Türkiye'de ihtiyaç sahibi sayılabilecek düzeydeki vatandaşlara çeşitli destekler sağlanıyor. Bakanlıkların yanı sıra belediyeler tarafından da vatandaşlara ekonomik destek sağlanırken Çankaya Belediyesi'nden yeni bir açıklama geldi.

Haftanın 5 günü boyunca ücretsiz verilecek! Milyonlarca genç faydalanacak hemen katılın

Artan enflasyon dar gelirlinin ekonomik durumunu olumsuz etkilemeye devam ediyor. Haneye giren toplam gelirin asgari yaşam koşullarını sağlayamadığı durumlarda geçim zorluğu yaşayan vatandaşlara özel hükümetin ve belediyelerin özel destek programları bulunuyor.

Belirli şartlara bağlı olarak ihtiyaç sahiplerine çeşitli alanlarda ekonomik destek sağlanıyor. Bu ekonomik destekler ilçe belediyeleri tarafından da sağlanırken desteklerden faydalanan binlerce vatandaş bulunuyor. Okulların açılması ile birlikte pek çok yardım programı art arda duyuran Çankaya Belediyesi de üniversite öğrencileri için bir açıklamaya yer verdi.

ANKARA'DA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE AKŞAM YEMEĞİ VERİLECEK

Ankara'da belediyelerin ilçe halkına olan ekonomik destekleri sürüyor. Ankara il sınırları içinde yaşayan ve ekonomik sıkıntı içerisinde olan ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarını belirli bir süre boyunca karşılamak adına sosyal - ekonomik destekler saplanıyor.

haftanin-5-gunu-boyunca-ucretsiz-verilecek-milyonlarca-genc-faydalanacak-hemen-katili.jpg

Çankaya Belediyesi de ilçede ikamet eden dar gelirli ailelere ekonomik destek sağlamaya devam ederken resmi Twitter hesabı üzerinden bu kez üniversite öğrencileri için açıklama yaptı. Çankaya Belediyesi resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden üniversite öğrencilerine yönelik akşam yemeği desteği sağlandığı duyuruldu.

haftanin-5-gunu-boyunca-ucretsiz-verilecek-milyonlarca-genc-faydalanacak-hemen-katilin.jpg

Çankaya Belediyesi'nin Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada ''Biz yine Aynı Sofradayız. Türkiye’de örnek olan ücretsiz akşam yemeği uygulamamıza bu yıl da devam ediyoruz. '' ifadelerine yer verdi.

screenshot-5.jpg

Hafta içini kapsayan pazartesi, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri saat 17.30 ile 19.00 arasında verilecek olan ücretsiz yemeğin iki adreste dağıtılacağı bildirildi. Çankaya Belediye Başkanlığı ve 100.Yıl Çankaya Evi'nde belirli saatlerde verilecek olan yemekten tüm üniversite öğrencileri de ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER