Çankaya’daki Çavuşlu Köyü’nde öğrenciler erken karne sevinci yaşadı

Çankaya’ya bağlı Çavuşlu Köyü’nde, Çankaya Belediyesi tarafından karne şenliği düzenlendi. Öğrenciler,  karne tatilinin başlamasına iki hafta kala erken karne sevinci yaşadı.

Çankaya’daki Çavuşlu Köyü’nde öğrenciler erken karne sevinci yaşadı

Çankaya Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim döneminin sona ermesine iki hafta kala çocuklar için düzenlediği karne şenliğini, kırsal mahallelerinden Çavuşlu’da gerçekleştirdi. Çevre köylerden de gelen çocuklarla şenlenen etkinlikte, çocuklar birbirinden eğlenceli aktivitelerle etkinliğin tadını çıkardı.

Çankaya’daki Çavuşlu Köyü’nde öğrenciler erken karne sevinci yaşadı

Çankaya Belediyesi eğitim öğretim döneminin tamamlanmasına iki hafta kala çocukları Karne Şenliği’nde bir araya getirdi. Eğitim öğretim yılı boyunca çocuklara desteklerini esirgemeyen Çankaya Belediyesi çocukların yaz tatiline keyifli girmeleri için birbirinden renkli etkinliklerle dolu bir şenlik gerçekleştirdi.

İlk olarak cumartesi günü Uğur Mumcu Parkı'nda gerçekleşen şenliğin ardından Belediye, pazar günü de ilçeye bağlı Çavuşlu Köyü'nde çocukları şölen tadında bir etkinlikle buluşturdu.

Çankaya’daki Çavuşlu Köyü’nde öğrenciler erken karne sevinci yaşadı - Resim : 2

BELEDİYENİN HALK DANSLARI TOPLULUĞU DA ŞENLİĞE KATILDI

Çavuşlu Köyü meydanında düzenlenen Karne Şenliği renkli anlara sahne oldu. Aileleri ile birlikte güzel havanın ve oyunların keyfini çıkaran çocuklar, animasyon gösterisinden balon şovuna yüz boyamadan maskot, tahta bacak ve kukla şovuna kadar çeşitli etkinliklerle eğlenirken, şişme kaydırak ve tırmanma parkurunda da keyifli vakit geçirdi. Çankaya Belediyesi Halk Dansları Topluluğu HOY-TUR da danslarıyla şenlikte gösteri yaptı.

Çankaya Belediyesi tarafından düzenlenen şenliğe çevre köylerden de çocuklar katılırken, çocuklara patlamış mısır ve içecek ikramında da bulunuldu.

SONRAKİ HABER