Çankaya'da yeni dönem! Ücretsiz kurslar başlıyor

Çankaya Belediyesi tarafından açılan Çankaya Evleri'nde kayıtlar başladı. 100'den fazla branşta ücretsiz kursların olduğı Çankaya Evleri vatandaşların ikinci evi oldu.

Çankaya'da yeni dönem! Ücretsiz kurslar başlıyor

Ankara'nın Çankaya ilçesinde açılan Çankaya Evleri'nde yeni dönem başlıyor. 100'den fazla branşta eğitim verilen bu evler için kayıtlar 18 Eylül'de başladı. Kayıtları 29 Eylül'de bitecek olan kurslar ücretsiz şekilde ders veriyor. Çankaya Belediyesi vatandaşlarının keyifli vakit geçirerek eğitim alabilmeleri için çalışmalarına devam ediyor. Çankayalıların yoğun ilgi gösterdiği Çankaya Evleri vatandaşların ikinci adresi haline geldi.

21 YÜZYIL HALKEVLERİ

Çankaya Evleri'ni "21.yüzyıl halkevleri" olarak tanımlayan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, insanların keyifli vakit geçirerek eğitim alabilmeleri için bu evlerin her yıl yenilendiğini belirtti.

screenshot-7.jpg

100'DEN FAZLA BRANŞTA EĞİTİM VERİLİYOR

İnsanların kendilerini keyifli vakit geçirerek geliştirebilmeleri için açılan Çankaya Evleri'nde 100'den fazla branşta ücretsiz eğitimler veriyor. Bu eğitimler alanında uzaman kişiler tarafından veriliyor.

Verilen eğitimler arasında ingilizce, fransızca, rusça ve almanca dil gelişimi, anne- çocuk eğitimi, işaret dili ve diksiyon gibi kişisel gelişim, bağlama, ud, gitar, keçe, yağlı boya, tel kırma, karakalem, kırkyama gibi hobi çalışmaları, kalıcı makyaj, pastacı çıraklığı, bilgisayar, sahne makyajı gibi meslek edindirme kursları bulunuyor.

screenshot-5.jpg

GENÇLERİN UĞRAK NOKTASI

Binlerce Çankayalıyı bir araya getiren Çankaya Evleri 7'den 70'e herkese hitap ediyor. Yeni dönem için açıklama yapan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Çankayalıların evi, halkın evi. Yeni eğitim döneminde de vatandaşlarımız istekleri ve ilgileri doğrultusunda Çankaya Evlerinden istedikleri gibi yararlanabilirler.

Hem çocuklarımıza hem anne babalarına hem de büyükanne ve büyükbabalara aynı anda hizmet verebilen Çankaya Evlerimizin kapıları genç arkadaşlarımıza da açık. Gençlerimiz buralarda kütüphaneden faydalanıp derslerine çalışabilirler. Biz bu evleri her yaş grubuna göre tasarladık" diye konuştu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER