Çankaya'da sanat diyarı! Zülfü Livaneli Kültür Merkezi

Ankara'da Çankaya Belediyesi, 16 Eylül 2017 yılında açılışı yapılan Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'ni vatandaşlarına duyurdu.

Çankaya'da sanat diyarı! Zülfü Livaneli Kültür Merkezi

Usta sanatçı Zülfü Livaneli'nin adını taşıyan ve Çankaya'nın Yıldızevler Mahallesi'nde 16 Eylül 2027 tarihinde hizmete açılan Zülfü Livaneli Kültür Merkezi halkına, müzik, edebiyat, sinema, bale ve dans atölyeleri ile tam bir sanat okulu olarak hizmet vermektedir.

cankaya-da-bale-ve-modern-dans-kurslari-basli-12547483-amp-1.jpg

Çankaya Belediyesi resmi sosyal medya hesabından Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'ni tekrardan Çankayalı vatandaşlarına duyurdular. Twitter'dan yapılan duyuruda "Usta sanatçı Zülfü Livaneli’nin ismini taşıyan Zülfü Livaneli Kültür Merkezimiz Yıldızevler Mahallesi'nde halkımızın hizmetinde..." ifadlerine yer verildi.

16 Eylül 2017 yılında Çankaya Belediyesinde Yıldızevler Mahallesinde açılışı yapılan kültür merkezinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve usta sanatçı Zülfü Livaneli'nin katılımlarıyla açılış gerçekleştirilmişti.

zulfu-livaneli-kultur-merkezi-93-copy.jpg

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve usta sanatçı Zülfü Livaneli gerçekleşen açılışta duygularını şu şekilde ifade etmişilerdi:

Kemal Kılıçdaroğlu: “Zülfü Livaneli, on parmağında on marifet olan bir sanatçıdır. Böyle bir eserin onun için açılmış olması onur veriyor”

Alper Taşdelen: ”Çünkü Livaneli hem bu ülkede hem de dünyada akan; demokrasi, özgürlük, barış ve kardeşlik nehrinin bir koludur. Şimdi aydınların bilincini, mücadelesini ve fikirlerini o bize taşıyor”

Zülfü Livaneli: “Umudu kesme yurdumdan, umudu kesmeyin yurdumuzdan, hep birlikte canımızı dişimize takarak, ülkemizi kimseye kaptırmamak için bugünden çalışmaya başlayalım”

Bu açılışın ardından Çankaya Belediyesi resmi sosyal medya hesabından Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'ni tekrardan Çankayalı vatandaşlarına duyurdular.

SONRAKİ HABER