Çankaya’da Dünya Bisiklet Günü için şenlik düzenlendi

Çankaya Belediyesi, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’nü çocuklarla birlikte kutladı. Belediye bu özel gün için çocukların katıldığı bir şenlik düzenledi.

Çankaya’da Dünya Bisiklet Günü için şenlik düzenlendi

Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerine devam eden Çankaya Belediyesi, bu kapsamda yeni bir etkinliğe daha imza attı. Özellikle gençlerin iletişimini ve sosyal aktivitelerini kuvvetlendirecek çalışmalar düzenleyen Çankaya Belediyesi, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’nü özel bir şenlik gerçekleştirerek kutladı.

Belediyenin başkanı Hüseyin Can Güner’in öncülüğünde Çankaya Belediyesi, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü kapsamında “2024 Hareketlilik Yılı Çocuk Bisiklet Şenliği” düzenledi. Şenlik İncesu Pazaryeri’nde yapıldı.

Çankaya Belediyesinin gerçekleştirdiği 2024 Hareketlilik Yılı Çocuk Bisiklet Şenliği’nde çocuklar bir yandan güvenli bir şekilde bisiklete binme konusunda bilgi sahibi olurken, diğer yandan da eğlenceli yarışlarla hem keyifli vakit geçirdiler hem de adrenalin duygusunu yükseklerde yaşadılar.

Çankaya’da Dünya Bisiklet Günü için şenlik düzenlendi

ÇOCUKLAR HEM BİLGİLENDİRİLDİ HEM YARIŞTI

Belediye, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü için İncesu Pazaryeri’nde gerçekleştirilen 2024 Hareketlilik Yılı Çocuk Bisiklet Şenliği’ni sosyal medya hesapları üzerinden fotoğraflarla birlikte paylaştı. Çankaya Belediyesinin paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“#3HaziranDünyaBisikletGünü kapsamında, İncesu Pazaryerimizde ''2024 Hareketlilik Yılı Çocuk Bisiklet Şenliği'' düzenledik.

Çocuklar hem eğlenceli yarışlarda buluştu hem de şehir içinde güvenli bisiklet kullanmanın önemini öğrendi.”

SONRAKİ HABER