Çankaya'da Çocuk Teknoloji Evi'nde yaz okulu atölyeleri başladı

Ankara'da Çankaya Belediyesi'nin çocukların hizmetine sunduğu Çocuk Teknoloji Evi'nde yaz okulu atölyeleri başladı. Yoğun ilgi alan atölyede çocuklar 3 farklı branşta eğitim alıyorlar.

Çankaya'da Çocuk Teknoloji Evi'nde yaz okulu atölyeleri başladı

Başkent Ankara'da Çankaya Belediyesi düzenlediği Çocuk Teknoloji Evi'nde yaz okulu atölyelerini yoğun ilgi gösteren Çankaya çocuklarına açtı. Çocuklara burada Robotik kodlama, Kodlama ve 3D Tasarım üzerine 3 branşta eğitim veriliyor.

Çankaya Belediyesi Çocuk Teknoloji Evi'nde çocuklara sağlanan yaz okulu atölyelerinde verilen eğitim ücretsiz olacak şekilde veriliyor. Yoğun ilgi gören atölyelerde çocuklara teknolojiyi sevdirme amacı ile bu alanda gelişmeleri için eğitim sağlanıyor.

62cc9c49c9de3d34d019e8f5.webp

Çocuk Teknoloji Evi nerede?

Çankaya ilçesinin Uğur Mumcu Parkı içerisinde bulunan Çocuk Teknoloji Ev'inde, 8-16 yaş aralığında yer alan öğrenciler Robotik kodlama, Kodlama ve 3D Tasarım olmak üzere 3 branşta eğitim alıyorlar. bu şartlar altında bulunan öğrencilerin Çocuk Teknoloji Evi yaz okulu atölyelerine başvuruları tamamlandıktan sonra dönem dersleri 24 Temmuz Pazartesi günü başlamıştı.

Eğitim gören öğrenciler alanında uzman olan eğitmenler aracılığıyla ücretsiz bir şekilde ders alıyorlar. Çocuk Teknoloji Evi yaz okulu atölyelerinde eğitim alan çocukların sosyalleşme imkanı tanınan ve eğlenerek teknolojiyi sevdirdiği eğitimler bu yaz sonuna kadar devam edecek.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER