Çankaya Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinden yıl sonu sergisi

Çankaya Belediyesine bağlı olarak hizmetlerini sürdüren Çankaya Halk Eğitim Merkezi, yıl boyunca kursiyerlerinin çeşitli eğitimler almasına olanak tanıyor. Yıl boyunca kurslarda eğitim alan kursiyerler “7’den 77’ye Sanatsal Yolculuk” yıl sonu sergisinde hazırladıkları ürünleri sergiledi.

Çankaya Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinden yıl sonu sergisi

Çankaya Belediyesine bağlı pek çok merkezde her yıl binlerce kursiyer ağırlanıyor. Kursiyerlerin yıl boyunca aldıkları eğitimlerde hazırladıkları el emeği ürünler de sergilenmeye devam ediyor. Çankaya Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri de eğitim yılı sonunda hazırladıkları ürünleri “7’den 77’ye Sanatsal Yolculuk” yıl sonu sergisinde görücüye çıkardı.

Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezinde “7’den 77’ye Sanatsal Yolculuk” adlı serginin açılışı yapılırken Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in ev sahipliğinde gerçekleşen sergide kursiyerler el sanatı ürünler, resim, cam, mozaik, ahşap, keçe, heykellerden oluşan eserlerini sergileme fırsatı elde etti.

ÇANKAYA’DA KURSİYERLERDEN 7’DEN 77’YE SANATSAL YOLCULUK SERGİSİ

Çankaya Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin bir yılın sonunda hazırladıkları, “7’den 77’ye Sanatsal Yolculuk” yıl sonu sergisinde kursiyerlerinin el emeği göz nuru eserleri sergilendi.

Çankaya Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinden yıl sonu sergisi

Söz konusu sergiye Vali Yardımcısı Namık Kemal Nazlı, Çankaya Kaymakamı Murat Duru, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık, Çankaya Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Yüzer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çankaya Belediye Başkanı Güner ve beraberindekiler 6 Haziran’a kadar açık kalacak sergiyi kursiyerlerle birlikte gezdi.

Çankaya Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinden yıl sonu sergisi - Resim : 2

Sergide emeği geçen kursiyerlerin başarılarının devamını dileyen Çankaya Belediye Başkanı Güner, “Halk Eğitim Merkezleri ülkemizin dört bir yanında hem kişisel gelişim hem de yaşama katılım noktasında büyük katkılarda bulunan kurumlarımızın başında geliyor.'' dedi.

Çankaya Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinden yıl sonu sergisi - Resim : 3

Kursiyerlerin düzenlenen kurslarda daha fazla sosyal yaşama katılmalarına imkan sunulduğunu belirten Başkan Güner, ''Bugün biz Çankaya’da geniş katılımın olduğu Çankaya Evlerimizde, Halk Eğitim Merkezlerimizin çalışmalarına katkı sağlamaya devam ediyoruz. Bu merkezlerde kursiyerlerimiz mesleki beceri kazanırken sosyal yaşamda da daha fazla yer ediniyorlar.'' ifadelerine yer verdi.

Çankaya Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinden yıl sonu sergisi - Resim : 4

Halk Eğitim Merkezleri ile birlikte çalışmaktan, onlara katkı sağlamaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu ifade eden Başkan Güner, Çankaya Belediyesi olarak üzerlerine düşen görev ne olursa yapmaya ve kursiyerlerin yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER