Çankaya Belediyesine bağlı hayvan barınağına üniversite öğrencilerinden ziyaret

Çankaya Belediyesinin Mühye’de yer alan Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde sokak hayvanları ağırlanmaya devam ediyor. Çankaya Belediyesine bağlı merkeze bu kez üniversite öğrencileri bir ziyaret gerçekleştirdi.

Çankaya Belediyesine bağlı hayvan barınağına üniversite öğrencilerinden ziyaret

Sahipsiz sokak hayvanlarının bakımı için Çankaya Belediyesinin çalışmaları devam ediyor. Çankaya Belediyesi tarafından Mühye’de hizmet veren Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sayısız sokak hayvanı ağırlanıyor.

Çankaya Belediyesinin Mühye’de yer alan Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine önemli bir ziyaret gerçekleşti. Ankara Üniversitesi Hayvan Dostları Öğrenci Topluluğu tarafından yapılan ziyarete ilişkin detaylar da paylaşıldı.

ÖĞRENCİLERDEN ÇANKAYA BELEDİYESİ SAHİPSİZ SOKAK HAYVANLARI BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ'NE ZİYARET

Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencilerinin de yer aldığı topluluk üyeleri Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Çankaya Belediyesine bağlı hayvan barınağına üniversite öğrencilerinden ziyaret

Çankaya Belediyesine ait bakım ve rehabilitasyon merkezinde yer alan Yavru Bölümü, Ameliyathane Binası ve Muayene Binasında incelemelerde bulunan öğrenciler, belediyenin uzman veteriner hekimlerinden barınakta gerçekleştirilen hizmetlerle ilgili bilgi aldı.

Çankaya Belediyesine bağlı hayvan barınağına üniversite öğrencilerinden ziyaret - Resim : 2

Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinden Dr. Bülent Baş eşliğinde Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini dolaşan öğrenciler keyifli zaman geçirirken buradaki hayvanlara da tek tek ilgi gösterdi.

Çankaya Belediyesine bağlı hayvan barınağına üniversite öğrencilerinden ziyaret - Resim : 3

Eğitim hayatları için öğretici bir ziyaret yaptıklarını ifade eden öğrenciler aynı zamanda Çankaya Belediyesinin veteriner hekiminin yavru bir köpeğe müdahalesine katılarak tecrübe kazanma imkanı elde etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER