Çankaya Belediyesi'nden üniversite tercihi desteği!

Ankara'da Çankaya Belediyesi, üniversite adaylarına tercih danışmanlığı hizmeti veriyor. Tercih destek hizmeti, hafta içi her gün Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde yapılıyor.

Çankaya Belediyesi'nden üniversite tercihi desteği!

Başkent Ankara'da Çankaya Belediyesi, üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasından itibaren tercih yapacak adaylara destek sağlamaya devam ediyor. Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde tercih danışmanlığı hizmeti vermeye devam ediliyor.

Adaylara ücretsiz şekilde ve uzman rehber öğretmenler eşliğinde danışmanlık hizmeti tercih dönemi boyunca devam edecek. Üniversite adaylarının, sınavda aldıkları puan üzerinden en doğru ve sağlıklı tercih listesini oluşturmalarında destek alabilmeleri için 10.00-16.00 saatleri arasında, 458 89 00/1841 numaralı hat üzerinden randevu alarak hizmetten yararlanabiliyorlar.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

universite-tercihinde-cankaya-belediyesi-dest-15090689-amp.jpg

Başkan Taşdelen'den genç adaylara

Gençlerin geleceğini belirleyen üniversite tercihlerinin adaylara yönelik yapılacak hizmete önem verdiklerinin altını çizen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Belediyenin bu hizmetinin her yıl olduğu gibi bu yıl da devam ettiğini belirterek:

“Ülkemizin geleceği gençlerimiz sınavları tamamlayarak üniversite yolunda ilk basamağı ekonomik zorluklara rağmen geçmiş oldular. Biz de bu aşamada kendilerine doğru tercih konusunda elimizden gelen desteği vereceğiz. Dileğim akademik eğitim tercihlerinin istedikleri şekilde sonuçlanması, tüm gençlerimize başarı ve şans diliyorum” ifadelerinde bulunmuştu.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER