Çankaya Belediyesi'nden davet! Candan Erçetin Atatürk'ün sevdiği şarkıları söyleyecek

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun yüzüncü yılı Başkent Ankara'da coşku ile kutlandı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının yıl dönümünde Çankaya Belediyesi'nden bir etkinlik duyurusu geldi.

Çankaya Belediyesi'nden davet! Candan Erçetin Atatürk'ün sevdiği şarkıları söyleyecek

Çankaya Belediyesi, ilçede çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85'nci yıl dönümü için bir anma programı hazırladığını duyuran Çankaya Belediyesi, resmi sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklamaya yer verdi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve önderi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85'nci yılında, sevdiği şarkılarla Ankara'da anılacak. Anıtkabir’in yanı başındaki Anıtpark’ta gerçekleşecek anma programında sanatçı Candan Erçetin de Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirecek.

CANDAN ERÇETİN ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ ŞARKILARI SÖYLEYECEK

Çankaya Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve önderi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85'nci yılında Anıtpark’ta gerçekleşecek anma programında Candan Erçetin sahnede olacak.

candan-ercetin.jpg

Anma programına tüm Ankaralıları davet eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Atamızı aramızdan ayrılışının 85. Yılında bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz. Atatürk’ün ilçesi Çankaya’da ebedi istirahatgahının yanı başında gerçekleştireceğimiz anma programımızda Atamızı sevdiği şarkılarla anacağız.

cankaya-belediyesi-10-kasim-2023.jpg

Tüm halkımızı bu özel anma programına davet ediyor, bizlere bağımsızlığımızı, özgürlüğümüzü, Cumhuriyetimizi armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuz özlem ve saygıyla anıyorum” diyerek tüm Ankaralıları konsere davet etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER