Çankaya Belediyesi'nden çocuklara eğlence kursu programı!

Ankara'da Çankaya Belediyesi tarafından çocuklara eğlenceli ve keyifli vakit geçirmeleri için kurslar düzenleniyor.

Çankaya Belediyesi'nden çocuklara eğlence kursu programı!

Başkent Ankara'da Çankaya Belediyesi, Çankayalı çocuklara yaz döneminde eğlenceli ve keyifli vakit geçirmeleri için Çankaya Evleri'nde kurslar düzenliyor.

Başkentli çocuklar, Çankaya Evleri'nde düzenlenen Yaz Çocuk Kursları ile bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlarken aynı zamanda yaz tatillerinin keyifli çıkarıyor.

Çankaya Belediyesinin her yaştan vatandaşa hobi, kişisel gelişim ve meslek edinme kursları düzenlediği Çankaya Evleri, temmuzun ilk haftasından bu yana çocuklara yaz kursları ile verimli bir tatil imkanı sunuyor.

whatsapp-image-2023-08-02-at-12-04-26-pm-2.jpeg

Çocuklar farklı alanlarda gelişim gösteriyor

Çankaya ilçesinin Çankaya Evleri'nden biri olan Yıldız Çankaya Evi'nde, çocuklar dans etme gibi fiziksel aktivitelerde yer alarak eğlenceli bir atmosferde keyifli vakit geçiriyor. Bu yaz atölyelerinde, çocuklara takım ruhu, sosyalleşme ve kişisel gelişim gibi fırsatların yanı sıra sanat ve sporla da iç içe olma imkanı sağlanıyor.

Çankaya Evleri Yaz Çocuk Kursları, öğrenci dostu projelerle 7-13 yaş arasında bulunan çocukların yaz tatillerinde boş zamanlarını eğlenerek ve öğrenerek geçirmelerini sağlıyor. Kontenjanla sınırlı olan bu atölyeler yaz sonuna kadar öğrencilere ücretsiz eğitim vermeye devam edecek.

whatsapp-image-2023-08-02-at-12-04-26-pm-1.jpeg

6 ayrı noktada 5 ayrı yaz kursu

Çankaya Evleri Yaz Çocuk Kursları, çocuklara; resim, dans, drama, seramik ve yoga gibi farklı alanlarda ücretsiz eğitim fırsatı sunuyor. Bayraktar Çankaya Evi, Esat Çankaya Evi, Mürsel Uluç Çankaya Evi, Nazım Hikmet Çankaya Evi, Yıldız Çankaya Evi ve Yüzüncüyıl Çankaya Evi gibi farklı mekanlarda çocuklar çeşitli aktivitelerden faydalanıp kendilerini geliştirme fırsatı bulabiliyor.

SONRAKİ HABER