Çankaya Belediyesi'nden çocuklar için zekâ ve eğlence dolu Satranç Atölyesi!

Ankara'da Çankaya Belediyesi, çocukların zihinsel yeteneklerini geliştirmek ve keyifli bir yaz tatili geçirmelerini sağlamak amacıyla 23NisanÇocukEvi'nde özel bir satranç atölyesi düzenliyor.

Çankaya Belediyesi'nden çocuklar için zekâ ve eğlence dolu Satranç Atölyesi!

Çankaya Belediyesi, çocukların zihinsel yeteneklerini geliştirmek ve keyifli bir yaz tatili geçirmelerini sağlamak amacıyla 23NisanÇocukEvi'nde özel bir satranç atölyesi düzenliyor. Bu etkinlik sayesinde çocuklar hem stratejik düşünme becerilerini geliştiriyor hem de yeni arkadaşlar edinmenin keyfini yaşıyor.

02.jpg

Zekâ ve Eğlence Bir Arada

Çocuklar için düzenlenen satranç atölyesi, hem zihinsel yeteneklerin geliştirilmesini hem de eğlenceli vakit geçirilmesini hedefliyor. Çankaya Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı bu etkinlik, çocukların stratejik düşünme yeteneklerini artırırken aynı zamanda yeni beceriler kazanmalarını sağlıyor.

Çankaya Belediyesi, konuyla ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda:

"23NisanÇocukEvi mizde çocuklar için düzenlediğimiz satranç atölyesinde çocuklar stratejik düşünme becerilerini geliştirirken yeni arkadaşlarıyla keyifli bir yaz tatili geçiriyor." ifadelerine yer verdi.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Keyifli Yaz Tatili

23NisanÇocukEvi'nde düzenlenen satranç atölyesi, çocuklar için unutulmaz bir yaz tatili deneyimi sunuyor. Hem öğrenme hem de eğlenme fırsatı bulan çocuklar, yeni arkadaşlar edinerek sosyal ilişkilerini güçlendiriyor.

attachment-86045-2-627121bccae3a4ba431c1a6e204b7324-1685950450.jpg

Bilgi ve Kayıt

Etkinlikle ilgili bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenler Çankaya Belediyesi'ni 0312 543 30 38 numaralı telefondan arayabilirler. Ayrıca etkinlik, Yaşamkent Mahallesi 3296. Cadde ile 3208. Sokak'ın kesişiminde bulunan 23NisanÇocukEvi'nde gerçekleşiyor.

Çankaya Belediyesi'nin düzenlediği satranç atölyesi, çocukların hem zekâlarını hem de sosyal yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı oluyor. Eğlenceli bir şekilde stratejik düşünmeyi öğrenmek isteyen tüm çocuklar bu keyifli etkinliğe katılabilirler.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER