Çankaya Belediyesi'nce atık malzemelerden oluşturulan İşçi Kütüphanesi, Türkiye ve dünya gündemine oturdu!

Çevre dostu bir yaklaşımla hayata geçirilen 'İşçi Kütüphanesi projesi', çöpten çıkan mirası eğitime dönüştürmeye devam ediyor. Bu özgün proje, gün geçtikçe büyüyerek Türkiye ve dünyanın ilgisini çekiyor.

Çankaya Belediyesi'nce atık malzemelerden oluşturulan İşçi Kütüphanesi, Türkiye ve dünya gündemine oturdu!

Çankaya Belediyesi'nce, çevre dostu bir yaklaşımla hayata geçirilen 'İşçi Kütüphanesi' projesi, çöpten çıkan mirası eğitime dönüştürmeye devam ediyor. Bu özgün proje, gün geçtikçe büyüyerek Türkiye ve dünyanın ilgisini çekiyor.

qov4e4vyl0avcjq5t-44cw.webp

Büyük ilgi görüyor

İşçi Kütüphanesi, sadece Türkiye'de değil, aynı zamanda dünya genelinde de büyük ilgi görüyor. Proje, birçok ülkenin belgesel çekimine konu oldu ve Almanya'da bir televizyon kanalının yarışma programında da yer aldı. Atık malzemelerden oluşturulan kütüphane, sürdürülebilirlik ve çevre bilincine verilen önemi vurguluyor.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Çankaya Belediyesi, konuyla ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda:

"Çöpten çıkan miras İşçi Kütüphanesine dönüştü ve gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Türkiye ve dünyada büyük ilgi gören kütüphanemiz birçok ülkenin belgesel çekimine ve Almanya’da bir televizyon kanalının yarışma programına konu oldu. Kütüphanemiz sizlerden gelen bağışlarla büyüyor." ifadelerine yer verdi.

dsc07184-001.jpg

Sizden gelen bağışlarla büyüyor

İşçi Kütüphanesi, sadece atık malzemelerin geri dönüşümüne katkı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda vatandaşların destekleriyle büyümeye devam ediyor. Kütüphane projesine destek olmak isteyenler, 444 06 01 numaralı telefondan bağış yapma ve detaylı bilgi alma imkanına sahiptir.

Bu özel projeyle çevre bilincini artırırken, atık malzemelerin değerini ve potansiyelini daha iyi anlıyoruz. İşçi Kütüphanesi, gelecek nesillere sürdürülebilirlik ve yeniden kullanım felsefesini aşılayarak daha yeşil bir dünya hedefini destekliyor.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER