Çankaya Belediyesi yaz atölyeleri için başvuruların başladığını duyurdu!

Çankaya ilçe belediyesi çeşitli projelere imza atmaya devam ediyor. Çankaya Belediyesi bünyesinde hizmetlerine devam eden Çocuk Teknoloji Evi'nde yaz atölyeleri için başvuruların alınmaya başladığı bildirildi.

Çankaya Belediyesi yaz atölyeleri için başvuruların başladığını duyurdu!

Çankaya Belediyesi yaz atölyeleri için başvuruların başladığını duyurdu! - Ankara'da hizmet veren ilçe belediyeleri birbirinden farklı proje ve etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Ankara'nın Çankaya ilçesinde hizmetlerine devam eden Çankaya Belediyesi de başarılı projelere imza atarak adından söz ettirmeye devam ederken yaz tatilindeki öğrencileri unutmadı. Yeni bir eğitim takvimine başlayacak olan Çankaya Belediyesi, resmi sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşları bilgilendirdi.

ÇANKAYA BELEDİYESİ'NDEN YAZ ATÖLYELERİ PROGRAMI

Çankaya Belediyesi kentteki eğitim programlarına devam ediyor. Öğrenci ve ailelerin yanı sıra pek çok yaş grubunun yaz tatilinin verimli geçirmesine katkı sağlamak amacıyla çeşitli projelere imza atan Çankaya Belediyesi, eğitim programlarına bir yenisini daha ekledi.

Resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden bir duyuruya yer veren Çankaya Belediyesi, ''Çocuk Teknoloji Evi yaz atölyeleri için başvurular başladı'' ifadelerine yer vererek yeni bir eğitim programı duyurusu yayımladı.

YAZ ATÖLYELERİ KAYITLARI ALINIYOR

Çankaya Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada Çankaya ilçesi bünyesinde bulunan Teknoloji Evi'nde ''Çocuk Teknoloji Evi yaz atölyeleri sizleri bekliyor'' denildi. 8 ile 16 yaş arası gençlerin kayıtlarının alınmaya başladığı kaydedilen açıklamada 1'nci dönemin 24 Temmuz ile 11 Ağustos 2023 tarihleri arasında olacağı kaydedildi. 2'nci dönemin ise 14 Ağustos ile 1 Eylül 2023 tarihleri arasında olacağı kaydedildi. Başvuru tarihleri de 10 - 19 Temmuz aralığı olarak açıklandı.

Çocuklara söz konusu kursta robot atölyesi, kod atölyesi, 3D tasarım atölyelerinden birine kayıt yaptırmaları halinde eğitim verileceği kaydedildi.

SONRAKİ HABER