Çankaya Belediyesi Üreten Eller Pazarı hafta sonu Uğur Mumcu Parkı’nda açılacak

Çankaya Belediyesi ilçedeki faaliyetlerine devam ederken yeni duyurulara da yer vermeyi sürdürüyor. Çankaya Evlerinde yıl boyu eğitim alan kursiyerlerin el emeği ürünlerini sergileyerek gelir elde etmelerini sağlayan Çankaya Belediyesi, Üreten Eller Pazarı'nı bu hafta Uğur Mumcu Parkı'nda açıyor.

Çankaya Belediyesi Üreten Eller Pazarı hafta sonu Uğur Mumcu Parkı’nda açılacak

Ankara'nın ilçe belediyeleri tarafından hayata geçirilen projelerle pek çok vatandaşın sosyal hayata katılmasına katkı sağlanıyor. Çankaya Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çankaya Evleri projesinde yıl boyu eğitim alan kursiyerler sayısız ürün ortaya çıkarıyor. Pazarda el emeği ürünlerini satışa sunma imkanı elde eden kursiyerler, ürettiklerini gelire dönüştürmenin mutluluğunu yaşıyor.

Çankaya'da kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerinin hem sergilenmesi hem de ekonomilerine katkı sağlaması için stantlar kuruluyor. Çankaya Belediyesine ait Çankaya Evlerinde yıl boyu eğitim alan kursiyerlerin el emeği ürünlerinin bu hafta sonu Uğur Mumcu Parkı’nda kurulacak Üreten Eller Pazarı’nda satışa sunulacağı duyuruldu.

ÜRETEN ELLER PAZARI HAFTA SONU UĞUR MUMCU PARKI’NDA KURULUYOR

Çankaya Evi’nde ekim ayında başlayan eğitimler, yıl sonu sergileri ve Üreten Eller Pazarı ile meyvelerini topluyor. Her yaştan Çankayalının katıldığı eğitimlerde; takı tasarım, el sanatları, dikiş, resim, seramik, rölyef, amigurimi oyuncak gibi çeşitli alternatifler bulunuyor.

Çankaya Belediyesi Üreten Eller Pazarı hafta sonu Uğur Mumcu Parkı’nda açılacak

Üreten Eller Pazarı’nda 27 Çankaya Evi’nde eğitim alan 260 kursiyer için stant açacağı ifade edilirken 8 - 9 Haziran’da Uğur Mumcu Parkı’nda kurulacak. Üreten Eller Pazarı’nda satışa sunulacak ürünleri görmek ve satın almak isteyenlerin belirtilen tarihlerde parka gitmesi yeterli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER