Çankaya Belediyesi ücretsiz ağız ve diş sağlığı tedavisi hizmeti vermeye devam ediyor

İnsanların günlük hayatlarında olmazsa olmazları arasında kaliteli bir şekilde sağlık hizmeti almak yer alıyor. Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşayanlar diş tedavisi konusunda bu hizmeti ücretsiz alıyor.

Çankaya Belediyesi ücretsiz ağız ve diş sağlığı tedavisi hizmeti vermeye devam ediyor

Doktorların tavsiye ettiği en birinci kişisel bakım çeşitlerinden birisinin diş bakımı olduğu biliniyor. Diş ve ağız bakımını yeterli şekilde yapmayanlar önemli sağlık sıkıntıları ile baş başa kalabiliyor.

HİÇ BİR ŞART SUNULMADAN HERKESE EŞİT HİZMET

İnsanların ağız ve diş konusunda her hangi bir sorun yaşamasını istemeyen Çankaya Belediyesi geçtiğimiz yıllarda ücretsiz bir şekilde ağız ve diş sağlığı tedavisi vermeye başlamıştı. Bu hizmetin en dikkat çeken hususu ise sadece belirli bir kitleye değil herkese verilen bir hizmet olması olmuştu.

Aradan yıllar geçmesine rağmen Çankaya Belediyesi tarafından halen devam ettirilen bu hizmetten yararlanmak isteyenlerin Çankaya Belediyesine resmi irtibat numaraları üzerinden ulaşıp bu konu hakkında bilgi alması yetiyor.

RANDEVU ALINARAK TEDAVİ OLUNABİLİYOR

Çankaya Belediyesinden hizmetten nasıl yararlanacağının bilgisini alan vatandaşlar randevu sistemi ile diş çekimi, dolgu ve diş taşı temizliği işlemlerini para vermeden zahmetsizce yaptırıyor.

Aradan geçen süre boyunca binlerce Çankaya ilçesi sakininin Belediye tarafından yürürlüğe konulan bu uygulamadan yararlandığı biliniyor. Hizmetin aynı şekilde hizmetine devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER