Çankaya Belediyesi temizlik çalışmalarına devam ediyor

Ankara'da Çankaya Belediyesi, ilçenin önemli bölgelerinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Çankaya Belediyesi temizlik çalışmalarına devam ediyor

Başkent Ankara'da Çankaya Belediyesi, ilçe merkezini vatandaşlarına hem daha temiz hem de daha sağlıklı bir ortam sağlamak amacı ile 7/24, gece gündüz demeden temizlik çalışmalarına devam ediyor.

f2b7qq1xgaevr3z.jpg

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri özellikle vatandaşların gün içerisinde yoğun şekilde bulundukları ortamlarda ve ilçe genelinde hijyen ve temizlik çalışmaları yapmaya titizlikle devam ediyorlar.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

f2b7m55weaejclh.jpg

Temiz bir Çankaya için her yerdeyiz

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, sosyal medya hesabından yaptığı temizlik rutin programı paylaşımı ile "Temiz bir Çankaya için her yerdeyiz..." açıklamasını kullandı.

Ayrıca Belediye'nin bugün paylaştığı rutin programında: Vatandaşlarımızın alışveriş için tercih ettiği pazar yerlerimizin rutin temizliği, konteyner dezenfekte çalışmaları, yaya bölgelerinde mobil temizlik ekibi, mahallelerde periyodik toplu temizlik çalışmaları yer alıyor.

Resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Çankaya halkına meydanlarda, gezdikleri ve dolaştıkları ortamlarda rahat nefes almaları için çalıştıklarını belirtmiş oldular.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER