Çankaya Belediyesi Nazım Hikmet Karikatürleri Sergisine ev sahipliği yapıyor

Birbirinden farklı sosyal etkinliklerle vatandaşların gündeminde yer alan Çankaya Belediyesi, ilçede yeni bir sergi programına ev sahipliği yaptığını belirtti. Usta Şair Nazım Hizmet için karikatür sergisi düzenlendiği ifade edilirken adres bilgileri de paylaşıldı.

Çankaya Belediyesi Nazım Hikmet Karikatürleri Sergisine ev sahipliği yapıyor

Çankaya Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ve ilçeyi sanatın merkezi haline getirmek amacıyla yeni çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Çankaya Belediyesi tarafından ilçede devam eden sosyal etkinlik çalışmaları kapsamında yeni bir sergi açılışı duyurusuna daha yer verildi.

Çankaya Belediyesi, usta şair Nazım Hikmet Ran'ın anısına sergi etkinliğine ev sahipliği yaptığını duyurdu. Tüm dünyadan karikatüristlerin Nazım Hikmet'i yeniden yorumladığı eserlerden oluşan “Nazım Hikmet Karikatürleri Sergisi", Çankaya ilçesindeki Kuğulupark'ta Ankaralıların beğenisine sunuldu.

NAZIM HİKMET ÖLÜMÜNÜN 61.YILINDA ÇANKAYA'DA KARİKATÜRLERLE ANILDI

Çankaya Belediyesi ve Karikatürcüler Derneği işbirliği ile düzenlenen "Nazım Hikmet Karikatürleri Sergisi" Kuğulupark'ta sanatseverlerle bir araya geldi.

Çankaya Belediyesi Nazım Hikmet Karikatürleri Sergisine ev sahipliği yapıyor

Türk edebiyatının ünlü şairi, romancı ve yazarı Nazım Hikmet'in ölümünün 61'inci yılı anısına düzenlenen sergi, Nazım Hikmet'i farklı görünüş ve özellikleriyle çizen karikatüristlerin eserlerinden oluşurken 14 ülkeden uluslararası portre çizerlerinin eserlerinin toplandığı sergide, Nazım Hikmet'i kendi yorumlarıyla ele aldıkları 25 eser yer alıyor.

Çankaya Belediyesi Nazım Hikmet Karikatürleri Sergisine ev sahipliği yapıyor - Resim : 2

Sergi 1 ve 2 Haziran tarihlerinde Kuğulu Park'ta, 3 Haziran tarihinde ise Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde ziyaret edilebilecek. Ücretsiz sergide 25 eser yakından incelenebilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER