Çankaya Belediyesi kaygı ve stresle baş etmeye yönelik etkinlik gerçekleştirecek

Çankaya Belediyesi, Psikolojik Danışman Muhammet Yiğit’in katılımıyla kaygı ve stresle baş etmeye yönelik bir etkinlik gerçekleştirecek. Etkinlik ücretsiz olacak.

Çankaya Belediyesi kaygı ve stresle baş etmeye yönelik etkinlik gerçekleştirecek

Çankaya Belediyesi, halka yönelik sosyal faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Belediyenin gerçekleştirdiği özel ve ücretsiz sosyal faaliyetlere katılım ise bir o kadar yoğun geçiyor.

Çankaya Belediyesi, 25 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’te günümüzün en yaygın problemlerinden biri haline gelmiş kaygı ve stresle baş edebilmenin yöntemlerine yönelik bir etkinlik gerçekleştirecek. Belediye, etkinliğin duyurusunu sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

Belediyenin gerçekleştireceği Kaygı ve Stresle Baş Etme Yolları adlı etkinlikte, Psikolojik Danışman Muhammet Yiğit konuşmacı olarak katılacak. Muhammet Yiğit kaygı ve stresle mücadele edebilmenin yollarını ve bu problemi azaltabilmenin yöntemlerini etkinliğe gelen katılımcılarla birlikte masaya yatıracak. Etkinlikte ayrıca Beyza Kaptan bir müzik dinletisi performansı da sergileyecek.

Çankaya Belediyesi kaygı ve stresle baş etmeye yönelik etkinlik gerçekleştirecek

Psikolojik Danışman Muhammet Yiğit’in konuşmacı olduğu ve Beyza Kaptan’ın müzik dinletisi sergileyeceği Kaygı ve Stresle Baş Etme Yolları adlı etkinlik, 25 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’te gerçekleşecek. Etkinlik, Öveçler Nazım Hikmet Çankaya Evi Piraye Salonu’nda yapılmaya hazırlanırken, tamamen ücretsiz şekilde gerçekleşecek.

Çankaya Belediyesi’nin kaygı ve stresle baş etmeye yönelik ücretsiz etkinliğinde, katılımcılara bu problemle baş edebilmenin en etkili ve kolay yöntemlerinin öğretilmesi amaçlanıyor.

Furkan Erkan Haberankara.com / Alıntılanamaz, kopyalanamaz

SONRAKİ HABER