Çankaya Belediyesi karne şenliğinde çocuklar doyasıya eğlendi

2023 - 2024 Eğitim Öğretim sezonu sona ererken belediyeler de öğrenciler için etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Çankaya Belediyesi tarafından düzenlenen karne şenliğinde de çocuklar doyasıya eğlenirken ortaya renkli görüntüler çıktı.

Çankaya Belediyesi karne şenliğinde çocuklar doyasıya eğlendi

Başkent Ankara, son günlerde çocukların karne sevincine ortak olunan etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Belediyeler tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklere karne eğlencelerine katılan öğrenciler, yoğun bir senenin stresini atma imkanı elde ediyor.

Bu çerçevede Çankaya Belediyesi eğitim öğretim döneminin tamamlanmasına iki hafta kala çocukları Karne Şenliği’nde buluşturdu. Eğitim öğretim yılı boyunca çocuklar için çeşitli desteklerini sürdüren Çankaya Belediyesi çocukların yaz tatiline keyifli girmeleri için renkli bir şenliğe imza attı.

ÇANKAYA'DA ÇOCUKLAR KARNE ŞENLİĞİNİN TADINI ÇIKARDI

Çankaya Belediyesi, 2023 - 2024 eğitim öğretim dönemi sona ererken çocuklara karne şenliği düzenledi. Belediyenin Uğur Mumcu Parkında gerçekleşen şenlikte, çocuklar renkli etkinliklerle güzel havanın keyfini çıkardı.

Çankaya Belediyesi karne şenliğinde çocuklar doyasıya eğlendi

Aileleri ile birlikte güzel havanın ve Karne Şenliği’nin tadını doyasıya çıkaran çocuklar, animasyon gösterisinden balon şovuna yüz boyamadan bubble şova kadar çeşitli etkinliklerle eğlenirken şişme kaydırak ve tırmanma parkurunda da stres atma fırsatı buldu.

Çankaya Belediyesi karne şenliğinde çocuklar doyasıya eğlendi - Resim : 2

Uğur Mumcu Parkında düzenlenen etkinliklere katılan ve yaşıtlarıyla kaynaşan ve oyunlar oynayan çocuklar, Çankaya Belediyesinin ikramı patlamış mısır ve pamuk şekerini de keyifle yedi. Eğlencenin tadını çıkaran çocuklar, etkinlik sonunda alandan mutlulukla ayrılırken anne babalar da Çankaya Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER