Çankaya Belediyesi Gündüz Bakımevleri öğrencileri Anıtkabir’i ziyaret etti

Çankaya Belediyesi Gündüz Bakımevlerinde eğitim gören 6 yaş grubu çocuklar, Anıtkabir’i ziyaret ederek Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktı.

Çankaya Belediyesi Gündüz Bakımevleri öğrencileri Anıtkabir’i ziyaret etti

Çankaya Belediyesi Gündüz Bakımevlerinde çocuklar için eğitimler vermeye devam ediyor. Çankaya Belediyesi, bünyesindeki 15 gündüz bakımevinde üç yıl boyunca okul öncesi eğitimi alan çocukları, Anıtkabir'de düzenlediği törenle mezun etti.

Bu dönem Uğur Böceği, Dostluk, Güneş, İlk Adım, Ata, Atlas, Masal Kalesi, Martı, Barış, Umut, Togan Özliyen, Deniz, Mutlukent Bulut, Mutluluk, Berkin Elvan Gündüz Bakımevinden mezun olan 6 yaş grubu 468 çocuk, cübbeleriyle birlikte Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir'de Ata’nın huzuruna çıktı.

ÇANKAYALI ÖĞRENCİLER ATA'NIN HUZURUNA ÇIKTI

Ata'nın huzuruna çıkan öğrencilere Çankaya Belediyesi Başkan Yardımcıları İrfan Alkan ve Aydın Özsoy da eşlik etti. Çankayalı miniklerle Atatürk’ün mozolesine çiçek bırakıp saygı duruşunda bulunan Başkan Yardımcısı Alkan daha sonra Misak-ı Milli Kulesine geçerek burada Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Resmi töreninin ardından minikler, 2023 - 2024 eğitim öğretim yılı mezuniyet fotoğrafı çektirdi.

Çankaya Belediyesi Gündüz Bakımevleri öğrencileri Anıtkabir’i ziyaret etti

Öğretmenleri eşliğinde Atatürk’ün mozolesine yürüyen 6 yaş grubu çocuklar, mezuniyet sevinci yaşadı. Piyasa koşullarına göre uygun ücretli, laik ve çağdaş okulöncesi eğitim verdiğini belirten Çankaya Belediyesi, gündüz bakımevlerinden yaklaşık bin 900 çocuğun eğitim gördüğünü belirtti. Devam eden eğitimlerin sonunda öğrencilere unutamayacakları bir mezuniyet töreni yapıldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER