Çankaya Belediyesi eğimli bölgelerde merdivenli yol çalışmasına başladı

Çankaya Belediyesi ekipleri, ilçenin eğimli bölgelerinde merdivenli yol çalışmasına başladı. Ekiplerin çalışması Ertuğrul Gazi Mahallesi'nden de görüntülendi.

Çankaya Belediyesi eğimli bölgelerde merdivenli yol çalışmasına başladı

Sosyal ve kültürel alandaki faaliyetlerini sürdüren Çankaya Belediyesi, 31 Mart Yerel Seçimler itibariyle Çankaya Belediye Başkanı görevini sürdüren Hüseyin Can Güner’in öncülüğünde ilçede daha huzurlu, temiz ve kolay ulaşıma sahip bir ortam yaratmak amacıyla yaptığı faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu faaliyetler kapsamında ilçenin birçok yerinde eğimli bölgelerde merdivenli yol çalışmalarına başladı.

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı bölgelerindeki çalışmalarına devam etti. Belediyenin ekipleri, ilçenin farklı bölgeleri ve mahallelerinde, eğimli bölgelerdeki merdivenli yol çalışması kapsamında titiz ve detaylı bir çalışma yürütüyorlar.

Çankaya Belediyesi eğimli bölgelerde merdivenli yol çalışmasına başladı

EĞİMLİ YOLLARDA MERDİVENLİ YOL ÇALIŞMASI BAŞLADI

Çankaya Belediyesi, belediyenin bünyesinde çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin başta Ertuğrul Gazi Mahallesi olmak üzere ilçenin birçok farklı bölgesinde uyguladıkları eğimli yollardaki merdivenli yol çalışmalarını fotoğraflarla birlikte sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı.

Çankaya Belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarda şu ifadeler kullanıldı:

“Güvenli ve konforlu yaya ulaşımı için ilçemizde bulunan eğimli bölgelerde merdivenli yol çalışması yapıyoruz.

Ertuğrul Gazi Mahallesi”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER