Çankaya Belediyesi duyurdu! Bademlidere Cumhuriyet Parkı'nın açılışı Volkan konseri ile taçlanacak

Başkent Ankara'ya belediyeler tarafından yeni yatırımlar kazandırılmaya devam ediyor. Belediyelerin çalışmaları ve projeleri devam ederken Çankaya Belediyesi'nin bir süredir yapımını sürdürdüğü Bademlidere Cumhuriyet Parkı'nın açılış tarihi belirlendi.

Çankaya Belediyesi duyurdu! Bademlidere Cumhuriyet Parkı'nın açılışı Volkan konseri ile taçlanacak

Ülkemizde belediyeler sorumlu oldukları il ve ilçeler için yatırımlarını eksik ve ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda yeni projeler art arda açıklanırken Çankaya Belediyesi'nden de açıklama geldi. Bir süredir inşasının sürdüğü Bademlidere Cumhuriyet Parkı'nın açılışı hakkında açıklamalar yapan Çankaya Belediyesi, programını hazırladı.

Resmi sosyal medya hesapları üzerinden açıklamaya yer veren Çankaya Belediyesi, parkın açılış tarihini duyururken bir de konser verileceği müjdesini verdi. Ankara’nın en büyük parkı Bademlidere Cumhuriyet Parkı'nın Volkan Konak’ın vereceği konser ile açılacağı bildirildi.

ÇANKAYA'DAKİ PARK AÇILIŞINA VOLKAN KONAK DAMGA VURACAK

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Bademlidere Cumhuriyet Parkı’yla 9’uncu yılında 104’üncü parkı da Çankaya’da açmış olacak. Tüm Ankaralıları açılışa davet eden Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, “Bademlidere Cumhuriyet Parkı, Ankara’nın ikinci Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) olacak. Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilçesi Çankaya’da, Başkent Ankara’nın en büyük parkı olacak Bademlidere Cumhuriyet Parkı pazar günü Volkan Konak’ın vereceği konser ile açılacak.'' dedi.

bademlidere-cumhuriyet-parki-acilis.jpeg

9 yıldır Çankaya Belediyesi’ni başarıyla yöneten Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, Bademlidere Cumhuriyet Parkı’yla 9’uncu hizmet yılında Çankaya’daki 104’üncü parkı da Çankayalıların hizmetine sunacak. 500 dönümü orman, 250 dönümü rekreasyon alanı olarak tasarlanan parkla ilgili Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, tüm Ankaralılara açılışa davet ederek, “Bademlidere Cumhuriyet Parkı, Ankara’nın ikinci Atatürk Orman Çiftliği olacak” şeklinde konuştu.

2023-06-02-park-bahceler-bademlidere-cumhuriyet-parki-drone-6.jpg

750 DÖNÜM ÜZERİNE KURULDU

Çankaya Belediyesi tarafından yapılan Bademlidere Cumhuriyet Parkı’nın 500 dönümü orman, 250 dönümü rekreasyon alanı olarak Toplam 750 dönüm üzerine kuruldu. Macera Parkı, Binicilik Tesisi, Meydan Çocuk Oyun Alanı, Piknik Alanı Çocuk Oyun Alanı, Meydan Kafe, Seyir Terasları, Mini Gölet, Piknik Alanları, Yağmur Hasadı Göleti, Basketbol ve çok amaçlı saha, bisiklet parkurları, toplam 625 araçlık 4 otopark bulunan alanda badem ağaçları da yer alıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER