Çankaya Belediyesi, atıkları geri dönüştürerek geleceğe sahip çıkıyor!

Çankaya Belediyesi, sürdürülebilir geleceğe katkı sağlamak amacıyla atıkları geri dönüştürerek çevremizi koruyor ve bu bağlamda çalışmalarına devam ediyor.

Çankaya Belediyesi, atıkları geri dönüştürerek geleceğe sahip çıkıyor!

Çankaya Belediyesi, sürdürülebilir geleceğe katkı sağlamak amacıyla atıkları geri dönüştürerek çevremizi koruyor. Alacaatlı Geri Dönüşüm Merkezi, Türkiye'de bir ilk olmanın yanı sıra dünya genelinde örnek gösterilen bir tesis olarak bize gurur kaynağı oldu.

ankara-2023-08-15t151859-926.jpg

Alacaatlı Geri Dönüşüm Merkezi: Bir ilk, bir örnek

Çankaya Belediyesi'nin Alacaatlı Geri Dönüşüm Merkezi, atıkları en verimli şekilde değerlendirme amacıyla tasarlanmış bir tesistir. Hem Türkiye'de bir ilk olması hem de dünya genelinde örnek gösterilmesi, çevre ve sürdürülebilirlik konusundaki hassasiyetimizi yansıtmaktadır.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Çankaya Belediyesi, konuyla ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda:

"Atıkları geri dönüştürerek geleceğimize sahip çıkıyoruz. Alacaatlı Geri Dönüşüm Merkezimiz Türkiye'de bir ilk olmakla birlikte dünya genelinde de örnek gösterilen bir tesis olarak bizleri gururlandırdı." ifadelerine yer verdi.

ankara-2023-08-15t152002-954.jpg

Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi'nde hizmetinizde

Alacaatlı Geri Dönüşüm Merkezi, Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi'nde, Alacaatlı Caddesi ile 2889/1 Sokak arasında hizmet vermektedir. Bu merkez, atıkları ayrıştırma, geri dönüşüm ve yeniden kullanım süreçlerini en etkin şekilde yöneterek çevreyi koruma hedefine katkı sağlamaktadır.

Çankaya Belediyesi, çevre ve sürdürülebilirlik konusundaki sorumluluğunu en üst seviyede taşıyor. Atıkları geri dönüştürerek, gelecek nesillere temiz bir çevre bırakma hedefiyle hareket ediyor. Alacaatlı Geri Dönüşüm Merkezi'nin Türkiye'ye örnek olması, geleceğimize duyarlılığımızı ve çevreye saygımızı yansıtan bir adımı daha temsil ediyor.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER