Çankaya Belediyesi Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri ağırladı

Beytepe İlkokulu öğrencileri, Çankaya Belediyesi'nde bulunan Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti. Öğrenciler, burada görme engelli yaşıtları için kitap seslendirdi.

Çankaya Belediyesi Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri ağırladı

Ankara'da ilkokul öğrencileri, Çankaya Belediyesi Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti. Öğrenciler, burada görme engelli yaşıtları için kitap seslendirdi.

Çankaya Belediyesi Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi, kurulduğu günden beri çok sayıda görme engelli vatandaş için büyük fayda sağlıyor. Görme engeli bulunan vatandaşlar, Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi'ne giderek sesli kitaplardan faydalanma imkanı buluyor. Çankaya Belediyesi Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi bünyesindeki Sesli Kütüphane, Beytepe İlkokulu öğrencilerini ağırladı. Beytepe İlkokulu öğrencileri, kütüphanede yaşıtları için kitap seslendirdi. Beytepe İlkokulu öğrencileri, görme engelli vatandaşların sesli kitaplara erişimini sağlayan Sesli Kütüphanede kitap seslendirerek büyük katkıda bulundu.

Çankaya Belediyesi Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri ağırladı

SİZ DE KİTAP SESLENDİREBİLİRSİNİZ

Çankaya Belediyesi Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi'ne misafir olan Beytepe İlkokulu öğrencileri, kitap seslendirirken mutluluk ve heyecan dolu anlar yaşadı. Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında kitap seslendirmek isteyen vatandaşları Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezinde misafir eden Sesli Kütüphaneye giderek siz de katkıda bulunabilirsiniz.

Kütüphaneye gönüllü okuyucu olarak başvurabilirsiniz. Öte yandan kitap bağışında bulunarak da destek verebilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER