Çankaya Belediyesi açtığı stantlarla kadın emeğine destek veriyor

Çankaya Belediyesi, İsmet İnönü Parkı’nda bir proje kapsamında açtığı stantlarla kadın emeğine destek veren çalışmalar yürütüyor.

Çankaya Belediyesi açtığı stantlarla kadın emeğine destek veriyor

Sosyal ve kültürel alandaki faaliyetlerini sürdüren Çankaya Belediyesi, belediyenin başkanı Hüseyin Can Güner’in öncülüğünde ilçede daha huzurlu ve eşit bir ortam yaratmak amacıyla yaptığı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çankaya Belediyesi, “Elimin Emeği, Evimin Ekmeği” projesi ile, kadınların emek vererek hazırladığı çanta, hediyelik eşya, takı, kolye vs. gibi ürünleri stantlara açarak, hem kadınların emeğine destek olmayı hem de vatandaşlara farkındalık kazandırarak tanıtımını yapmayı amaçladı.

Çankaya Belediyesi, İsmet İnönü Parkı’nda açtığı Kalıcı Kadın Emeği Stantları ile, kadınların hazırladığı takı, kolye, bilezik gibi bijuteri ürünlerinin yanı sıra, yine kadınların kendi emeğiyle hazırladıkları süs eşyası, hediyelik eşya, oyuncak, çanta, bez, örtü gibi ürünleri satışa çıkarılarak hem kadınlara gelir kapısı oluyor hem de sevdiklerini mutlu etmek isteyen Ankaralılar için alternatif bir dükkan işlevi görüyor.

STANTLAR HAFTA SONU BOYUNCA ZİYARETE AÇIK

Çankaya Belediyesi açtığı stantlarla kadın emeğine destek veriyor

Çankaya Belediyesi tarafından, Elimin Emeği, Evimin Ekmeği” projesi kapsamında kurulan Kalıcı Kadın Emeği Stantları, her Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri İsmet İnönü Parkı’nda ziyaret edilebiliyor. Belediye, stantların detaylarını ve amacını, fotoğraflarla birlikte sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı.

Belediyenin paylaşımında şu ifadeler kullanıldı:

“Kadınların ellerinde hayat bulan ürünlerle sevdiklerinizi ve kendinizi mutlu edebilirsiniz.

Elimin Emeği, Evimin Ekmeği projesi kapsamında kurduğumuz Kalıcı Kadın Emeği Stantları İsmet İnönü Parkımızda sizleri bekliyor.

Stantlarımızı her Cuma, Cumartesi ve Pazar günü ziyaret edebilirsiniz.

Birlik Mah. 365 AVM yanı”

SONRAKİ HABER