Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen açıkladı! Biz en çok çocukların belediyesiyiz

Çankaya Belediyesi, 9 yıldır Ankara'da hizmet veriyor. Çankayalılar için birbirinden farklı binlerce projeye imza atan Çankaya Belediyesi, 9 yılda açtıkları kreş sayısını açıklayarak önemli açıklamalarda bulundu.

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen açıkladı! Biz en çok çocukların belediyesiyiz

Ankara'nın Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen açıkladı! Biz en çok çocukların belediyesiyiz - Ankara'daki ilçe belediyeleri sorumlu oldukları ilçelere yatırım yapmaya devam ediyor. Hizmetlerini sürdüren Çankaya Belediyesi 9 yıllık bilançosunu açıklamaya devam ediyor.

Ankaralılar burada bir araya geliyorTIKLA TAKİP ET

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, göreve geldiği tarihten bu yana Çankaya’da 8 yeni kreş daha açarak, kreşlerin çocuk kapasitesini bin 610’a çıkardıklarını belirterek önemli açıklamalara yer verdi.

''KREŞLERİMİZ, ÇANKAYA HALKININ BİZE VERDİĞİ ÖVÜNÇ MADALYASIDIR''

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, önümüzdeki dönemde yeni kreşleri Çankaya ilçesine hizmete açacak. Böylece belediyenin kreş sayısı 15’e, çocuk kapasitesi toplam bin 810’a çıkacak. Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, “Kreşlerimiz, Çankaya halkının bize verdiği övünç madalyasıdır. Biz onun için en çok çocukların belediyesiyiz” ifadelerine yer verirken göreve geldiği 2014 yılından bu yana Çankaya’da 8 yeni kreş daha açtığını aktardı.

2022-11-26-kres-mudurlugu-ilkadim-kresi-acilisi-15.jpg

BİRİ TAMAMEN YENİLENMİŞ, İKİSİ YENİ KREŞ DAHA AÇILACAK

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, yeni açılanlarla birlikte belediyenin sahibi olduğu kreşlerde yapılan toplam çocuk kapasitesini de bin 610’a çıkarırken açtığı kreşlerin listesini de şöyle sıraladı;

  • Yıldızevler Mahallesi - Masal Kalesi Gündüz Bakım Evi (200 kapasiteli),
  • İlk Adım Mahallesi - İlk Adım Gündüz Bakım Evi (60),
  • Ata Mahallesi - Ata Gündüz Bakım Evi (140),
  • Çamlıtepe Mahallesi - Atlas Gündüz Bakım Evi (140),
  • Zafertepe Mahallesi - Martı Gündüz Bakım Evi (120),
  • Mutlukent Mahallesi - Bulut Gündüz Bakım Evi (100),
  • Gökkuşağı Mahallesi - Berkin Elvan Gündüz Bakım Evi (130),
  • Yaşamkent Mahallesi - Mutluluk Gündüz Bakım Evi (120)

2018-05-28-sosyal-yardim-ata-kresi-drone-2.jpg

9 yılda Çankaya’da yaşayan özellikle çalışan kesimin en büyük ihtiyaçlarından birisi haline gelen kreşlerin sayısını artırarak, sosyal belediyeciliğin iyi bir örneğini sergileyen Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, faaliyetlerine ilişkin açıklama yaptı.

''BİZ ONUN İÇİN EN ÇOK ÇOCUKLARIN BELEDİYESİYİZ''

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, “Çankaya’mıza yeni kreşler kazandırmaya devam edeceğiz. Çiğdem Mahallesi’ndeki Dostluk Kreşimiz (120) hızla yükseliyor. Metin Oktay Mahallesi’nde Güneş Kreşimiz (120) ve Dikmen Karapınar Mahallesi’nde Uğur Böceği Kreşimizin (80) yapımına devam ediyoruz. Yeni kreşlerimizi Eylül 2023-Şubat 2024 tarihleri arasında açacağız.

2022-09-02-kres-mudurlugu-ata-ve-masal-kalesi-gunduz-bakimevi-8.jpg

Böylece belediyemizin kreş sayısını 15’e yükselteceğiz. Biz onun için en çok çocukların belediyesiyiz.” ifadeleri ile sözlerini sonlandırdı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER