Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den seçime ilişkin teşekkür açıklaması!

Tamamlanan yerel seçimlerde belediye başkanı olarak seçilen Hüseyin Can Güner seçimin ardından yaptığı paylaşımda teşekkür mesajını iletti.

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den seçime ilişkin teşekkür açıklaması!

31 Mart yerel seçimlerinin tamamlanması ile birlikte 81 ilde büyükşehir ve ilçe belediye başkanları belirlenmiş oldu. Ankara ili Çankaya ilçesinde de CHP'den adaylığını koyan Hüseyin Can Güner, rakiplerine büyük bir fark oy oranı ile belediye başkanı seçildi.

Bu seçim sonucu ile birlikte 5 seneliğine göreve gelen Güner, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda seçim sonuçlarına ilişkin Çankayalı vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

SEÇİMİN ARDINDAN TEŞEKKÜR MESAJI GELDİ!

Yapılan paylaşımda Güner tarafından şu ifadelere yer verildi;

Cumhuriyet Halk Partisi olarak, tek başımıza girdiğimiz tüm seçimler içerisinde en yüksek oy oranıyla Çankaya’da bize yeni bir rekor yaşatan, Türkiye’de en yüksek oy oranlarından birini almamızı sağlayan, ayrıca İlçe Belediye Meclis üyeliği seçiminde 37/40, ilçeden Büyükşehir Belediye Meclisine katılan üyeliklerde ise 10/10 olmak üzere Çankaya’da bugüne kadarki en yüksek Belediye Meclis üyesi sayısıyla bu rekoru taçlandıran ve seçime damgasını vuran, seçim kampanyası süresince bana evlatları gibi sarılan, kardeşleri gibi destekleyen, inanan, güvenen kıymetli Çankayalılara; bana, bize, hepimize bu güzel duyguları yaşattıkları için kucak dolusu teşekkür ediyorum.

HEP BERABER BAŞARACAĞIZ!

Adaylığımın ilan edildiği günden bu yana samimi desteğini açıklayan, değişimi Türkiye’ye örnek olacak şekilde gerçekleştirmemize katkı sunan ve süreç içerisinde elimi kaldırma olgunluğunu gösteren Alper Taşdelen başkanımıza da bugüne kadarki hizmetleri ve Çankaya’ya katkılarından dolayı yürekten teşekkür ediyorum.

Çankaya Gençlik Kolları’nda siyasete başlayıp evim bildiğim, baba ocağımız parti örgütümüzün vefakar ve cefakar emekçilerine, sandık görevlilerimizden veri girişi sorumlularına kadar tüm yol arkadaşlarımıza, bu tarihi başarının bir parçası oldukları, gönül verdikleri, katkı sundukları için çok teşekkür ediyorum.

Çankaya’da seçim kampanyasını nezaketle, olgunlukla ve temiz bir dille yürütme erdemini gösterebilen siyasi partilere ve adaylarına özellikle teşekkür ediyorum.

Bundan sonra birlik olma, daha çok çalışma, bayrağı daha ileriye taşıma zamanı. Bunu da yine Çankayalılarla birlikte, hep beraber başaracağız!

Yapılan paylaşımda hem mutluluğunu hem de hedeflerini iletti.

SONRAKİ HABER