Çankaya Belediye Başkanı Güner "Engelli vatandaşlarımızla yılın her gününde bir arada olacağız"

Engelliler haftası nedeniyle CHP Genel Başkanı Özgür Özel ev sahipliğinde bir program gerçekleştirildi. Söz konusu programa Ankara'nın CHP'li bir çok belediye başkanı katıldı.

Çankaya Belediye Başkanı Güner "Engelli vatandaşlarımızla yılın her gününde bir arada olacağız"

Engelliler ile ilgili hassasiyetlerini göstermek amacıyla siyasi partilerde organizasyon düzenliyor. Düzenlen organizasyon özellikle engellilerin seslerini duyurabilmesi açısından önem taşıyor.

Bu kapsamda Ankara'da gerçekleşen ve CHP tarafından organize edilen “Engelsiz Yarınlar Buluşması” adlı programa engelliler ve ailelerinden de çok sayıda vatandaş katıldı. Programa katılan vatandaşlar yaşadıkları sıkıntıları ve karşılaştıkları problemleri dile getirip bu konuda adımlar atılmasını talep etti.

Çankaya Belediye Başkanı Güner "Engelli vatandaşlarımızla yılın her gününde bir arada olacağız"

BAŞKAN GÜLER'DEN ENGELLİLERE "YANINIZDAYIZ" MESAJI

Gerçekleşen programda yer alan isimlerden Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner belediye olarak engellileri önemsediklerinden bahsetti. Başkan Hüseyin Can Güner “ Engelli vatandaşlarımızla sadece bir gün ya da bir hafta değil, yılın her gününde bir arada ve dayanışma içinde olacağız. Bugünler sadece sizlerin günü değil, toplumda farkındalık yaratmak ve sizlerle dayanışma içinde olmak için hepimizin günü olacaktır. Bu bilinçle yanınızda yer alacağız” dedi.

Çankaya Belediye Başkanı Güner "Engelli vatandaşlarımızla yılın her gününde bir arada olacağız" - Resim : 2

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş önderliğinde güzel ve sistematik bir hizmet süreci yürüteceklerini ifade eden Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner “Hem Büyükşehir Belediyemizin engelsiz kreşi gibi hem de Çankaya Belediyemizin Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi ve Görme Engelliler Spor Kulübü gibi çok kıymetli örnekleri varken önümüzdeki 5 yıllık süreçte de bu eserlere yenilerini katacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Çankaya Belediye Başkanı Güner "Engelli vatandaşlarımızla yılın her gününde bir arada olacağız" - Resim : 3

ENGELLİLER İÇİN ÇALIŞILACAĞI SÖYLENDİ

Programa ev sahipliği yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'de son seçimden sonra partisinin Ankara'da kazandığı ilçe sayısının artışına vurgu yaptı. Başkan Özel sayıları artan CHP'li belediyelerin engelliler için çalışan yerler olacağını işaret etti.

SONRAKİ HABER