Çankaya Belediye Başkan adayı Murat Demirbaş seçim çalışmalarını hızlandırdı!

Yerel seçimler için adaylığını açıklayan T. Murat Demirbaş, Çankaya’nın tek resmi belediye başkan adayı olarak çalışmalarını hızlandırdı. Tiyatro sanatçısı Demirbaş, kasım ayında başladığı seçim çalışmalarına hız kazandırdı. Demirbaş, ziyaretlerinin sayılarını artırarak Çankayalıların sorunlarını dinledi.

Çankaya Belediye Başkan adayı Murat Demirbaş seçim çalışmalarını hızlandırdı!

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Ankara'nın Çankaya Belediye Başkanlığı için Vatan Partisi'nden adaylığını açıklayan Çankaya’nın tek resmi belediye başkan adayı olan Tiyatro sanatçısı T. Murat Demirbaş, seçim hazırlıklarına devam ediyor. Kasım ayında başladığı seçim çalışmalarına 83 gün kala hız kazandıran Demirbaş muhtarlar, taksiciler ve esnaflara yönelik ziyaretler gerçekleştirerek Çankayalıların sorunlarını dinledi.

“Çankaya Muradına Erecek” sloganıyla 4 Kasım’da adaylığını resmi olarak açıklayan Demirbaş, seçim yarışına Çankaya’nın sorunlarına ürettiği çözümleri duyurarak başladı.

ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DEMİRBAŞ SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan adayı Demirbaş, Çankayalıların özlem duyduğu Atatürk’ün Çankaya’sını yeniden canlandırmak için öncelikle mahalle muhtarları, taksiciler, esnaflar gibi Çankaya’nın sorunlarına hakim olan isimlerle sık sık görüştüğünü belirtti.

Çankaya Belediye Başkan adayı Murat Demirbaş seçim çalışmalarını hızlandırdı! - Resim : 2

Çankaya’nın sorunlarını en temel birimler olan mahallelerden başlayarak çözmeyi hedefleyen Demirbaş;

Güzeltepe Mahallesi,

Yukarı Dikmen Mahallesi,

Devlet Mahallesi,

Yücetepe Mahallesi,

Sokullu Mahallesi,

Kavaklıdere Mahallesi ve daha birçok mahalle muhtarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

‘’Her mahallenin sorunu o mahalleye özgü çözümler üreterek çözülmeli'' diyen Demirbaş, muhtarlıkların yanı sıra;

Dikmen Köyü Camii Yaptırma ve Yaşatma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği,

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı,

Türkiye Muharip Gaziler Derneği gibi dernek ve kurumları da ziyaret etti.

Çankaya Belediye Başkan adayı Murat Demirbaş seçim çalışmalarını hızlandırdı! - Resim : 3

‘’ÇANKAYA'NIN ÇÖZÜLEMEYECEK HİÇBİR SORUNU YOK''

Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan adayı Demirbaş her mahalleye bir kreş, mikro hayvan barınağı, ulaşımda hafif raylı sistemler, uyuşturucuya karşı mücadele merkezleri, belediye işçilerine kadro gibi çözümleri ile Çankayalılara dikkat çeken seçim vaatleri sunarken gerçekçi olduğunu belirtti. Bu çerçevede “Çankaya’nın çözülemeyecek hiçbir sorunu yok. Yeter ki çalışkan, dürüst ve deneyimli bir kadro göreve gelsin.” sözlerine yer veren Çankaya Belediye Başkan adayı Demirbaş, seçim görüşmeleri ve çözüm önerilerinin yanı sıra çözümler için de şimdiden adım atmaya başladı.

Çankaya Belediye Başkan adayı Murat Demirbaş seçim çalışmalarını hızlandırdı! - Resim : 4

Çayyolu’nun ulaşım sorununu çözmek için geliştirdiği projeler için geçtiğimiz haftalarda Çin’e ziyaret gerçekleştiren Demirbaş, ziyaretinde raylı sistem üzerine görüşmeler yaptı ve belediye hizmetlerini inceledi. Bunun yanı sıra her mahalleye kurmayı planladığı mikro hayvan barınakları için ise veteriner hekimlerden oluşan bir heyet ile barınakların yapımı ve denetlenme süreçleri ile ilgili planlamaların yapıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Çankaya Belediye Başkan adayı Murat Demirbaş seçim çalışmalarını hızlandırdı! - Resim : 5

Yine her mahalle için bir tane olmak üzere toplam 123 kreş için çocuk gelişim uzmanlarıyla ve mahallelerde kadınlar ile toplantılar düzenlemeyi planlayan Demirbaş, seçim yarışında tek resmi aday olarak iddialı çalışmalara imza atmaya devam edeceğini belirtti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER