Çankaya, 19 Mayıs'ı Gençlik Festivali ile coşkuyla kutladı

Ankara'nın en kalabalık 19 Mayıs etkinliklerinden birisi Çankaya ilçesinde gerçekleşti. Çankaya Belediyesi tarafından düzenlenen Pinhani ve Volkan Konak konserlerinde bayramı hep bir arada kutlamanın verdiği mutluluğa vurgu yapıldı.

Çankaya, 19 Mayıs'ı Gençlik Festivali ile coşkuyla kutladı

Ankara'nın ve Türkiye'nin önde gelen ilçelerinden Çankaya kendileri için özel bir günü daha geride bıraktı. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna ev sahipliği yapan Çankaya'da 19 Mayıs'a için hazırlanan konser ve programlara vatandaşlardan katılım yüksek oldu.

Çankaya, 19 Mayıs'ı Gençlik Festivali ile coşkuyla kutladı

ÇANKAYA MARŞLARI MEYDANLARDA HAYKIRDI

Günler öncesinden başlayan kutlamalar 19 Mayıs günü düzenlenen Volkan Konak ve Pinhani konserleri ile kutlandı. Konserde ilçe vatandaşları ile beraber bayramın 105. yıl dönümü coşkusunu yaşayan Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner bir arada güzel günlere doğru ilerleyeceklerini ifade etti.

Başkan Hüseyin Can Güner “Kurtuluşa, kuruluşa ve devrimlere giden yolda ilk adımın atıldığı günden 105 yıl sonra bugün, yine aynı inançla, heyecanla ve coşkulu bir kitle ile bugün buradayız” dedi.

Çankaya, 19 Mayıs'ı Gençlik Festivali ile coşkuyla kutladı - Resim : 2

Geleceğe dair umutlu sözler söyleyen Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner “Ne mutlu ki umutların tükenmeye yüz tuttuğu bir dönemden sonra Çankaya'nın da, Ankara'nın da, Türkiye'nin de ışıl ışıl parladığı, haritanın kırmızıya boyandığı bir günden iki ay sonra bayramımızı kıvançla kutluyoruz. İnanıyorum ki bizler geleceğe daha da umutla bakacağız. Aydınlık yarınları yine beraber getireceğiz” dedi.

Çankaya, 19 Mayıs'ı Gençlik Festivali ile coşkuyla kutladı - Resim : 3

GÜN BOYU RENKLİ ANLAR

Çankaya halkı Volkan Konak ve Pinhani konserlerinde 19 Mayıs'ı neşe ve zevkle kutladı. İlçede gün boyu hazırlanan yarışmalara, oyunlara ve atölyelere de aynı şekilde katılan vatandaşlar güzel bir bayramı geride bıraktı.

SONRAKİ HABER