Bu hizmeti yalnızca Ankaralılar ücretsiz alabiliyor! Randevu alanlar tamamen ücretsiz ve hızlı hizmetle tanışıyor

Ankara'daki ilçe belediyeleri çeşitli projeleri ile adlarından söz ettiriyor. Belediyeler birbirinden farklı hizmetleri Ankaralılara sunarken Çankaya Belediyesi'nden randevulu sistemle ücretsiz diş sağlığı hizmeti duyurusu geldi.

Bu hizmeti yalnızca Ankaralılar ücretsiz alabiliyor! Randevu alanlar tamamen ücretsiz ve hızlı hizmetle tanışıyor

Başkent Ankara'daki belediyeler hizmetleri ile vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. Ankara'nın ilçe belediyeleri çalışmalarına hız kesmeden devam ederken pek çok ücretsiz hizmeti de ilçe halkına sunuyor. Çankaya Belediyesi'nin hizmetleri dikkati çekerken ilçe halkına destek olmak amacıyla önemli bir projeye devam eden ediliyor. Çankaya Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşa ücretsiz sağlık hizmeti vermeye devam ederken bu kez diş sağlığı ile ilgili olarak açıklama geldi.

Yenilikçi ve destekçi hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesi, başlattığı ücretsiz sağlık hizmetleri ile vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Bu hizmetle ilgili detayları bilmeyenler de sorgulamalarına devam ederken belediyeden ''Hayatın her alanında komşularımızın yanındayız.'' ifadelerine yer verildi.

ÇANKAYA BELEDİYESİ'NDEN ÜCRETSİZ DİŞ SAĞLIĞI HİZMETİ

Çankaya Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniklerinde Çankayalılara randevu sistemi ile ücretsiz hizmet verdiklerini belirtti. Randevu alarak ücretsiz diş tedavisi hizmet almak isteyen Çankayalılar için hizmet detaylarını açıklayan Çankaya Belediyesi, verilen hizmetleri şöyle listeledi;

  • Genel ağız ve diş sağlığı muayenesi
  • Diş taşı temizliği
  • Diş dolgusu
  • Diş çekimi tedavisinden ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.

ekran-goruntusu-2023-09-16-170934.png

''Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri ücretsiz verilmektedir.'' diyen Çankaya Belediyesi, bir de ilçede bulunan okullarda ağız ve diş sağlığı bilinçlendirme eğitimleri veriyor.

7.jpg

Çankaya Belediyesi'nin sunduğu hizmetten yararlanmak için Çankaya Belediyesi'nin ''444 06 01'' numaralı telefonuna ulaşarak bilgi alabileceğiniz belirtildi.

ekran-goruntusu-2023-09-16-170851.png

ÇANKAYA BELEDİYESİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİKLERİ

Çankaya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ''Öncelikli olarak sağlık güvencesi olmayan vatandaşlarımız ve başvuruda bulunan tüm vatandaşlar.'' ifadeleri yer aldı. Söz konusu hizmetin verildiği merkezlerde;

  • DR. NUSRET FİŞEK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ
  • HÜSEYİN KÖLEMENOĞLU AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ
  • 100. YIL ÇANKAYA EVİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ olarak sıralandı.

ekran-goruntusu-2023-09-16-170857.png

Haberankara.com

SONRAKİ HABER